Başkan açıkladı “Teşekkürler Efsane”

Bursaspor Başkanı Enes Çelik teknik direktör Pablo Martin Batalla ile geçmiş dönemden alacağı konusunda anlaşma sağladıklarını açıkladı. Çelik Arjantinli teknik adamın alacağının önemli bir kısmından feragat ettiğini ve kendisine kalan bölümünün ödendiğini duyurdu.

Başkan Enes Çelik, 16 Temmuz 2024’te AS TV‘de katıldığı Markaj programında Batalla‘nın alacağı olan 796 bin Euro ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı.

“Batalla ile anlaştıktan sonra kendisine, ‘Bursaspor’un büyüklüğü, markası ortada. Büyük kulüplerin efsanelerine borçları olmaz. Biz transfer tahtasında belirli ıskontolar aldık. Sen bu bugüne kadar Bursaspor’u hep idare ettin. Teknik direktörlük anlaşmamızda da paranın konusunu yapmadın.

Bu noktada sen biraz bize indirim yap. Biz de sana bu borcumuzu kalıcı gelirlerle ilgili bir takım girişimlerimiz var. Çok uzatmadan 6-7 ay sonra bunları sana ödemeye başlayalım ve borcumuzu kapatalım’ dedim. Hiç beklemiyordu ve çok mutlu oldu böyle bir şeye. Teşekkür etti. Biz, bizi dava eden 7 kıtadaki insanlara bu paraları ödüyorsak, kendi değerimize de bunu ödememiz lazım. Biz Pablo’nun heykelini diktik oraya. O insana da bu paranın kalması yakışmıyor. Ve inşallah da ödeyeceğiz. Kendisine de söyledim. Olması gereken bu.”

Bu açıklamanın üzerinden 92 gün sonra Bursaspor Başkanı Enes Çelik teknik direktör Pablo Martin Batalla ile geçmiş dönemden alacağı konusunda anlaşma sağladıklarını açıkladı. Çelik Arjantinli teknik adamın alacağının önemli bir kısmından feragat ettiğini ve kendisine kalan bölümünün ödendiğini duyurdu.

Enes Çelik açıklamasında, “Büyük kulüpler efsanelerine borçlu kalmamalı“ anlayışıyla hareket ederek kamuoyu önünde söz verdiğimiz gibi efsanemiz ve teknik direktörümüz Pablo Martin Batalla ile futbolculuk döneminden kalan alacağı ile ilgili anlaşmış bulunmaktayız.Yaptığımız görüşmede alacağının önemli bir kısmından feragat etmiş, kalan kısmı ise kulübümüz tarafından kendisine ödenmiştir. Teşekkürler efsane!” ifadelerini kullandı.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Pablo Martin Batalla diye yazılır ADAM DİYE OKUNUR Helal olsun benim diyen tüm yönetici Bursalılardan daha delikanlı görelim bakalım kulübe altın borcu ve euro borcu olanlar onun yaptığı ortada sizin yaptığınız hadi bakalım Er meydanına ( Ali Ay ve Mesut Mestan gibi Bursalıları ))))

    37
    1. @Efsane16 yorumuna yanıt olarak

      Ne ironisi be ya? Enes başkanım onu da halleder işallah.Babasının selamını bi söylesin bak, Ali Ay nası siliyo alacaklarını,gör

      13
  2. Hırkız Emin Badanur’un getirdiği Tim Mtavz denen sahte santrfor, Bursaspor kariyeri boyunca 1 gol attığı kulübümüzden UEFA marifetiyle 3.6 milyon Euro tazminat isterken, bu takıma şampiyonluk kazandırmış, Trabzon’a kümede bırakan golü atmış, Şampiyonlar ligindeki ilk golümüzü deplasmanda Valencia’ya atmış Batalla, yaklaşık 10 yıldır alacağı olan bu para için şu ana kadar gık’ını bile çıkarmazken şimdi bi de alacağın yarısını silmiş hee? Ulan, Adam kelimesi bile yetmiyo seni anlatmaya be hocam be. Beton yetmez sana betooon. Başımızın tacısın Hocam. İyi ki varsın.

    26
  3. Muhteşem bir gün sözü olmuş BÜYÜK KULÜPLER EFSANELERİNE BORÇLU KALMAMALI Duvar yazım için Mükemmel bir söz Sözün sahibi Muhteşem başkanımız ENES ÇELİK Teşekkürler sayın başkanım Teşekkürler PABLO MARTİN BATAJA iyi ki varsınız

    17
  4. Helal olsun sana başkan. Batalla’ya da helal olsun.İki yüreği zengin adamın yolu kesişti, kazanan Bursasppor oldu. Şu sıralar hepimiz çok mutluyuz. Taraftar mutlu, herkes mutlu. Allah nazarlardan saklasın. İşallah bu hafta deplasmanda Silifke’nin yoğurdunu da kaşıklayıp gelelim. Haftaya da Bursa’da Kütahya Belediye’ye de koduk mu, artık yolu yarıladık demektir.

    15
  5. Başkanım, Batalla hocamız alacağının önemli bi kısmını sildi derken ne kadarını sildi? Hadi 300’ünü silse, hiç olmazsa 500’ünü falan vereydiniz adama Başkanım. İyice öldürmeyeydiniz garibi bâli. Burda yaban ellerde, 3 çocuk, ev kira, çok para lazım hocamıza. Yeni doğmuş ikizleri var, her gün kaç kilo süt içip, Molfix bebek bezi kullanıyolarmış başkanım. Etme eyleme. Hayır duasını alırsın garipçiklerin.

    4
    19
    1. @Deli Ahmet yorumuna yanıt olarak

      Nickname’ine yakışır bi yorum yapmışın. Meraklı melahat. Amaç kaç para aldığını öğrenip TL’ye çevirim fesatlanmak sanırım.

      3
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu