Kombineler yeniden satışta!

Bursaspor Kulübü kombinelerin, taraftarların yoğun isteğiyle yarın saat 10:00'dan itibaren 20 Ekim 2024 Pazar gününe kadar gişelerden ve online platformdan tekrar satışta olduğunu duyurdu.

Kulübün açıklaması şöyle;

Kombinelerimiz, taraftarlarımızın yoğun isteğiyle yarın saat 10:00’dan itibaren 20 Ekim 2024 Pazar gününe kadar gişelerden ve online platformdan tekrar satışta!

500 Adedini daha önce Sanayi Odalarına satmış olduğumuz 1963 Tribünümüzün kalan 120 kombinesini de satışa sunuyoruz.

Satılacak 120 adet 1963 Tribünü kombinesinin fiziki satışı çarşamba gününden itibaren Özlüce İbrahim Yazıcı tesislerimizden yapılacaktır.

Yeni sezon kombinelerimizle tribünlerdeki yerini al, şampiyonluk yürüyüşümüzü yerinde izle!

Kombine Fiyatlarımız:
Güney / Kuzey Kale Arkası Tribün 1250 TL
Doğu Alt / Üst Tribün 2400 TL
Batı Alt / Üst Tribün 7750 TL
1963 Tribünü 25.000 TL

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Tevfiik yorumuna yanıt olarak

      Az sayıda kombine satışa çıkmış bence 5000 ytl olmalı Bursaspor kazansın şöyle düşün eskiden kombine alırdın sadece maç seyrederdin şimdi kombine aldığında sadece maç izlemiyorsun 44 bin kişinin görsel şovunu canlı izleyeceksin 1 taşla 2 kuş

    2. @Tevfiik yorumuna yanıt olarak

      Tevfik Kardeş şampiyon olacağımız son maça alırsın biletini 2400 verip. Bu arada stat dışında çakma forma atkı vs. satan bir sürü tezgah var ve neyazık ki buradan alışveriş yapan Bursasporlular. Ya kulüp bunlara önlem almalı ya da otokontrol.

      6
      1
    3. @Tevfiik yorumuna yanıt olarak

      Siz almayın abi kombine vallahi almayın. Sizden Bursaspor a hayır gelmez. Bu takımı buralardan kurtarmak için destek şart.

      55
      4
  1. Kombine sayısı 25 bini görür
    Önemli olan kombinesi olan
    Herkesin maça gelmesi yada
    Gelemeyeceği zaman biletini
    Başkasına aktarması

  2. Sevgili Bursaspor’lular kombine alabilecek alacak olan alır yol su opsun bu olsun yorum su sen de destek olmak bilet derdine düşmek istemiyor isen imkanın var ise alırsın neden sebep gostermeyelim lütfen alan alsın alamayanlar ise onlarda ilerde Güney kale ayak ta olur bilet satışı yapılır yani inanin buna biz stadyumda 50 bine de oynayacağız

    4
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu