Bursaspor’un ZTK’da rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Kura çekiminde Bursaspor‘un rakibi Nesine 3. Lig 4. Grup‘ta yer alan Turgutluspor oldu.

Yeşil-beyazlılar tur mücadelesini sahasında oynayacak. Karşılaşmalar 29-30-31 Ekim tarihlerinden birinde Timsah Arena‘da oynanacak.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Çok iyi bir kura. Turgutlu grubunda sonuncu, 6 maçta 1 beraberliği var. Bursaspor’un Gruplara kalma ihtimali artıyor.

    53
    2
  2. Çok saygı değer can BURSASPORLULAR Eskiden Bursa kentinde maç günü vardı yani skora dayalı oynadığın rakibe göre gittiğimiz maçlar olurdu rakibimiz bize düşmansa Stat dolardı ne bileyim üç büyükler geldiği zaman dolardı şimdi ise çok farkındalık yaratıyoruz 1 ci hafta seyirci rekoru 2 ci hafta yine seyirci rekoru 3 cü hafta rekor egale edildi farkında olmadan farkındalık yaratıyoruz son maçta dikkatimi çeken şey se TEKSAS ve MARATONUN Karşılıklı tezarühatlar da kim daha çok bağıracak mücadelesi vardı muhteşem görüntülere sahne oldular küfürsüz takımı ateşleyen takımı oyundan düşürmeyen taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan sınıf atlamış taraftar gurupları oluştu ve bu böyle üç haftadır devam ediyor BURSADA Artık maç günü kavramı tarihe karıştı BURSADA Artık tribün kültürü oluşmaya başladı herkes omuz omuza ortak paydamıza kim daha iyi destek verecek yarışına döndü Açıkcası TEKSAS bana bu hafta çok sempatik göründü MARATON bizde en iyisini yaparız der gibiydi Tofaş tribünü bile çekirdekleri bıraktı maratona destek verdi Sosyetekiler keşke sosyete olmasaydım da bende haykıra haykıra bağıra bilseydim dediği maçlar oynuyoruz bu ortamı yaratan herkese çok çok teşekkürler Başta ENES BAŞKANIMA sonra sayın MUSTAFA BOZ BEYE VE DİŞİNDEN TIRNAĞINDAN ARTIRIP MAÇA GELEN SESİ KISILINCAYA KADAR BAĞIRAN YEŞİL BEYAZ YÜREKLERE HİÇ KÜFÜR ETMEYEN TEKSAS FEDAİLERİNE AYAĞA KALKTIKLARINDA GÖK GÜRÜLTÜSÜ GİBİ STAT I İNLETEN MARATONA HELAL OLSUN biz hepimiz bir olursak çelikten daha sert oluruz demiştik olduk ta Böyle devam TEKSAS Çok daha iyisini bile yaparsınız size olan anti pati görüşleri değiştirmeye başladınız Küfür etme ettirme Yabancı madde atma attırma Size yakışan bu dur

    36
    2
    1. @Kmx yorumuna yanıt olarak

      Yine dev bir rakip. Her kura’da ölüm grubuna düşüyoz a*. Hahaha. Yok lan korkmayın. 4 atar eleriz. Temiz.

      2
      2
  3. Hayırlı olsun.
    Rakibimizi üst seviyede önemseyerek hazırlanmamız gerekir.
    Kupada gurupları hedefliyoruz.
    Bursaspor kupa takımıdır.

    24
    1
      1. @Enes yorumuna yanıt olarak

        SEN HAYATINDA HİÇ BİR ŞEYİ BEĞENMEYEN BİRİSİN SANIRIM KUPA TAKIMI OLMAK İLLA KUPA ALMAK DEĞİLDİR O SÜRECİN İÇİNDE BULUNDUĞUN ZAMANA BAKACAKSIN İLK TURDA ELENDİĞİMİZ HİÇ BİR SEZON YOKTUR 3 VEYA 4 TUR ATLAMIŞ BİR TAKIMDIR BURSASPOR EN AZ 4 VEYA 5 KEZ FİNAL DE OYNAMIŞTIR

      2. @Enes yorumuna yanıt olarak

        Sayın kardeşim.
        Evet Bursaspor kupa takımıdır.
        Gir TFF nin arşivine ve orada gör.
        Bursaspor kupa tarihinde kaç kez çeyrek final, kaç kez yarı final, kaç kez final oynamış hepsi mevcut.
        En önemlisi Bursaspor Türkiye kupaları organizasyonlarında kaç kez yer almış, kaç tur atlamış araştır öğren.
        Saygılar.

  4. İşte bu.İnş akşam maçı olur.Kulübümüze bir gelir katkı olur fuul çekeriz.Silifke deplasmanından sonra 3 tane maç arka arkaya kendi evimizde.Kütahya Turgutlu Kuşadası daha ne olsun.

    20
    1
  5. neyse yedeklerle yeneriz bunlarıda . ulan gruplara çıkıp feneri denk getirsekde 3. lige düşünce sabahın beşinde stadın önüne gelip açtıkları pankartı yedirsek

    10
    3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu