Sedat Cengiz: “Tüylerimiz diken diken oldu”

Sedat Cengiz 3-0 kazanılan Kahramanmaraş Spor maçının ardından SporBursa mikrofonlarına konuştu.

Sedat Cengiz 3-0 kazanılan Kahramanmaraş Spor maçının ardından SporBursa mikrofonlarına konuştu.

UŞAK YORGUNLUĞU VARDI

Bugün de plakayı yazdırdık. 16 puana ulaştık. İnşallah böyle devam ederiz. Gol yemeden ligde de kupada da çok iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şöyle bir gerçek de var. Perşembe günü çok ciddi bir sınav verdik. Uşak’ta da diğer grubun lideri. Orada da çok fazla Efor sarf ettik. Bugün biraz onun sıkıntıları yaşadık ama genel olarak oyunu istediğimiz gibi oynadığımızı düşünüyorum. Daha çok skor yaptık.

Belki görüntü olarak taraftarlarımız bazı şeylerden isyan ediyor olabilir ama bunları her geçen hafta daha iyiye geliştireceğimizi düşünüyorum. Bugün skor güzeldi. Taraftar zaten her zamanki gibi üst düzeydi.

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

Ben kulübede otururken yanımda Hamza vardı. Dedim ki “Tüylerim diken” Bir ara maçı bıraktık. Tribünleri izlemeye başladık. Böyle devam edelim. Bursa’mız bunu hak ediyor. Bursa’mız daha iyi yerleri hak ediyor.

İnşallah hak ettiğimiz Süper Lig’e en kısa sürede döneriz. Herkesin ayağına yüreğine sağlık teşekkür ediyoruz.

ANLATMAYA GEREK YOK

Artık İstanbullu yorumcular “Bursaspor’un yeri Süper Lig” demeye başladılar. Sanıyorum bu yaygın medyada maçın canlı yayınlanması da biraz Bursaspor’un anlaşılmasında farkındalık yarattı. Biz zaten futbol şehriyiz. Bunu anlatmaya gerek yok. Daha önce de bunu yıllarca gösterdik. Süper Lig şampiyonluğumuz var. Biz oralara döneceğiz herkes beklesin. Bursaspor tekrar geri gelecek.

8 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

    1. @Oyundan sonra yorumuna yanıt olarak

      Renkdaşım, yıllar sonra özlenen bu güzeller yasanıyorken, tüm Türkiye dahil seyirci rekorları kırılıyorken, doya doya tadını çıkarmak varken böyle bir eleştiri getirmek sanki hoş olmadı gibi. Hangi meslekte olursak olalım her zaman aynı performans gösterilmeyebilir. Bunu zaman zaman tüm futbolcular üzerinde de göreceğiz. Hiç kimse, en üst düzeyde bir başarı çizgisini yakalayamaz ve sürdüremez. Trafikte, yol alırken aynı hızda gitmek mümkün mü? Bence biraz daha geniş, sakin ve rahat olmakta fayda var kardeşim.

  1. Yapılması gereken şey bu sinerji bu birlikteliğin bozulmaması için saha icerisinde futbolcuların yapmış oldukları hataları en asgari seviyeye çekecek antrenmanlarin siklasmasi lazım
    Muşspor ve bu maça baktıgimizda gol atmakta bazen problem yaşıyoruz bu da tedirginlik yaratıyor göm attığımızda da savunmaya çok çekiliyoruz
    Bu zaman kadar mükemmel bir başarı ancak grubumuz bu lige göre gerçekten zor ayrıca bizden puan ya da puanlar almak için inanılmaz derecede motive oluyor rakip takımlar
    Hataya yer yok kesinlikle ama kesinlikle hemen bir üst lige çıkmamız gerekir
    Bu sinerji bu birlikteliğin bitmemesi gerekir
    Tüm şehir gerçekten çok özlemiş
    Maça giden biri olarak maçtan cok herkes tribünleri izledi
    Müthiş bir taraftar kitlesi var
    Keşke her hafta maç olsa
    Ancak başarı geldikçe percinlenecektir
    Yönetim çok ama çok büyük işler yaptı
    Bu birliktelikle bence geliştirdiği projelerle borcun çoğunu kapatacaktir
    Ben inanıyorum
    Bu takım artık durmamalı
    İçerde dışarda maçları ala ala senenin sonunu getirmesi lazim

    6
    1
  2. Mücahit kardeş futbol hızlı ve cabuklugu sever sen topu alıncaya veya dönünceye kadar mevsimler değişiyor evet vücudun hantal ama sen bu vücudu olumlu kullanacaksın böyle oynarsan vay ki ne vay kaçırdığın golleri bir izle alamadığın sahip olamadığın topları bir izle ne demek istediğimi anlarsın biraz seri çünkü kötüsün kardeşim.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu