ANKET – Maçın oyuncusunu seçiyoruz!

Bursasporluyuz.Org kullanıcılarının oylarıyla Kahramanmaraş karşılaşmasında "Maçın Adamı" seçiliyor.

Bursasporluyuz.Org kullanıcılarının oylarıyla Kahramanmaraş karşılaşmasında “Maçın Adamı” seçiliyor.

Sizce Kahramanmaraş maçının en iyi oyuncusu kimdi?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

3 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ilk golde asisti yapan Abdullah’a koşan arkadaşlarından anlayabilirsiniz zaten 🙂
    Mücahit’in de ayağına sağlık, golü gölgede kaldı kusura bakmasın ama abdullah da ne sürdü be topu 😀 Ben bi gareth bale’de hatırlıyorum böyle top sürüşü…

    12
    1
  2. Mücahit Can fiziğini kullanışıyla, tekniğiyle tam bir golcü. Nazar değmesin, bir üst ligde de epey faydalı olacak bize.

    11
  3. bence gizli kahramanlari es gecmemek lazim. suan bana göre takimin gizli kahramanlari orta sahamiz. gol yemememizde tabiki defansin ve kalecinin payi var, ama en büyük pay orta sahada, cünkü öyle bir pres yapiyorlar, öyle baski altina aliyorlar ki rakipleri, rakiplerimiz ceza sahamiza yaklasamiyor bile. yani top defansa gelene kadar, orta sahamiz olayi halletmis oluyor, birde tabiki gol yollarinda da emekleri cok. herkes suan atani ve tutani görüyor, bu bana biraz da 3 büyütülmüsleri tutan taraftarlar gibi geliyor cünkü kazananin/güclü olanin yaninda olmak istiyorlar. Futbolu okuyup degerlendiren yok. aaa golü ahmet ilhan mi atti, oyum ona, aaa biri güzel asist mi yapti, oyum ona. demek istedigim gibi, genele bakin, iyi oyununu 90 dakikaya yayana bakin. biri mac boyunca bir asist yapmis oluyor, yada sahneye cikiyor bir gol atiyor ve kahraman oluyor. diger görünmez kahramanlarin emegine saygisizlik oluyor. yapacak biseyleri yok onlarin, performanslari sayilar ile ölcülmüyor.

    7
    2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu