Taha Can Velioğlu: “Şampiyonluğa kilitlendik”

Taha Can Velioğlu 3-0 kazanılan Kahramanmaraş Spor maçının ardından SporBursa mikrofonlarına konuştu.

Taha Can Velioğlu’nun 3-0 kazanılan Kahramanmaraş Spor maçının ardından SporBursa mikrofonlarına konuştu.

BİZE MUAZZAM DUYGULAR YAŞATIYORLAR

Çok şükür son gol bana nasip oldu. 2 haftadır da Allah nasip ediyor atıyoruz. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bize muazzam duygular yaşatıyorlar ve Türkiye’ye de Bursaspor camiasının ne kadar büyük olduğunu tekrar tekrar gösteriyorlar.

3 ligde böyle bir atmosfer Türkiye’de bir daha yaşanabileceğini ben zannetmiyorum. Taraftarımıza desteğinden dolayı çok
teşekkür ederim. Şehirde çok büyük bir destek var bize karşı. Biz de takım içinde gerçekten bunu devamlı konuşuyoruz. Aile ortamı var.

ŞAMPİYONLUĞA KİTLENMİŞ DURUMDAYIZ

Başkanımız, hocalarımız çalışanlarımız, futbolcu grubu gerçekten inanılmaz derecede bu şampiyonluğa kitlenmiş durumdayız. Şehir de böyle farkındayız. Beklenti var. Karşılamaya çalışıyoruz. Taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum.

BATALLA “KAÇ YILDIR BU ANI BEKLİYORDUN?” DİYE SORDU

Ayrıca şöyle bir şeye değinmek istiyorum. İlk içerideki ilk maçtan sonra, Tokat maçından sonra hocamızla içeride birbirimize sarıldık.
“Kaç yıldır bu anı bekliyordun?” dedi. Ben, Sedat, İlhan, Muhammed Demir.. Buranın çocuklarıyız. Bu forma bizim için kutsal. Sahaya çıktığımız zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bazen yapamayabiliriz, bazen hatalar olur ama gerçekten bu formanın ağırlığının farkındayız.

Bunları daha öncesinden de söyleyenler olmuştur ama bizim duygularımız bunlar.. Gerçekten elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapmaya çalışıyoruz. Gerçekten çok mutluyuz. İnşallah bu ortam bozulmadan güzelce böyle devam eder.

Taraftarlarımız bizi desteklemeye etsinler arkamızda olsunlar. Arkamızdalar farkındayız böyle devam edelim. Şampiyonluk yolunda adım yürüyerek kupayı kaldıralım inşallah sezon sonunda..

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Her şey çok güzel. Sarı kart çok gereksiz. maç 3-0 kart görmeye en yakın olan mevkide oynayan bir adam için. Maçta 2 kart var 90 sonrası biri forma çıkar diğeri orta sahada arkadan girme.

    20
    9
    1. @güvenç yorumuna yanıt olarak

      Karışma lan sen. Takım sorumluları görmüyor mu? Bilmiyor mu? Düşünmüyor mu? Uyarmıyor mu? Sana ne!

      Şu şehirde herkes ne çok biliyo bu b*ku. Hayret ya!

      11
      22
      1. @Muradiyeli yorumuna yanıt olarak

        usluba dikkat et saygını takın. senin gibiler yüzünden zaten buralardayız. 3 hafta sonra kart cezalısı olunca aarasın. Gayette iyi bilirim bu boku 1988 den beri bursasporluyum. Neler yaşandığını biz biliyoruz. 2010 dan sonra Bursaspor lu olmadık.

          1. @T. E. yorumuna yanıt olarak

            3-0 kazandığımız maçta takımın banko ismi ve stoper oynayan bilinçli olmalı dedik. 3. golü atmışsın maç 3-2 olmamaış 3-0 olmuş. Gereksiz kart gördüğünü yazdık. Aynı şekilde SEdat 90+2 de orta sahada arkadan girip kart görüyor. Henüz 6. hafta ileride kart cezalısı olduğunda sıkıntı yaşayacağımız arkadaş. Bilmişlik falan değil sadece bir uyarı. Kaybedecek zamanımız yok. En kısa zamanda adı süper olan lig çıkmamaız gerekiyor. Yoksa A spor maçı yayınlayacak reklam yapacağız diye bekleriz. Ya da Üniversitelerin suni çimlerinde tek kamera ile yayınlanan maçları izlemeye mahkum kalırız.

  2. Taha Can, golü attıktan sonra formayı niye atıyon o’lum yere? Kimsin? Sergio Ramos musun lan sen? Bursaspor forması o. Iğdırsipor’la falan karıştırma sakın.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu