Batalla: Maçı hak ederek kazandık

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla 3-0 sona eren Kahramanmaraşspor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursaspor’un Nesine 3.Lig 1.Grup’un 6.Haftasında sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor’a karşı aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Pablo Martin Batalla, kameraların karşısına geçerek maç sonu açıklamalarda bulundu.

3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Arjantinli çalıştırıcı, taraftarlara da övgülerde bulundu. Batalla şunları söyledi. “Galibiyetten dolayı mutluyum. Oynadığımız ilk 30 dakika bence ligde oynadığımız en iyi ilk yarılarından biriydi. Sonrasında bir düşüş yaşadık. Perşembe günü kupada oynayan oyuncularımız da vardı. Maçı hak ederek kazandık. Gösterdikleri efordan, çabadan dolayı oyuncularımı tebrik ederim. Her şeye adapte olabilen oyuncularımız var. Bu kadar taraftar önünde, baskı altında oynamak da kolay değil”

“Taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. İnanılmazlar. İnsanlar tarih yazıyor. Geçtiğimiz gün Ivankov ile konuştum. Dedi ki, ‘Biz hiç 40 bin kişiye oynamadık’ Hep oyuncular bu ayrıcalığı hissetsin diye uğraşıyorum. Bu takım hangi ligde olursa olsun dev bir takım. Buna da alışmalarını istiyorum. Çünkü hep böyle olacak gibi duruyor Ulusal kanaldan da maçın yayınlanmış olması bu çocuklar için bir ayrıcalık. Böyle şeyler anca böyle dev kulüplerde olur zaten. Aynı zamanda bunu hak ediyorlar. Çünkü çok iyi çalışıyorlar”

Barış Dalkıran hafta başladığında tekrar bizimle çalışıyor olacak. Bilal Güney’in kolundaki aparatı çarşamba günü çıkaracak ve ondan sonra bizimle olacak. Muhammet Demir’i daha önceki sakatlığı nüksetmemesi için 2-3 hafta bekleyeceğiz. Silifke çok iyi bir takım. En çok izlediğimiz takım çünkü fikstürde bizim rakiplerimizle bir hafta önceden oynuyorlar. Bence güzel bir maç olacak”

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ADAMSIN BATALLA

    Sana, ekibine, futbolculara güveniyoruz.
    Şampiyon olacağız.
    İnanıyoruz.
    💚🤍💚🤍💚🤍💚🤍💚

    55
    2
  2. Bursaspor’u, tarihinde ilk kez yer aldığı 3. ligden ilk kez bir üst lige çıkaran teknik direktör olarak adını bir ilke daha yazdırmış olacak.

    33
    1
  3. Yönetimden teknik ekibe,futbolculardan taraftara kadar hepinize sonsuz teşekkürler.Bursasporumun büyüklüğü bulunduğu konum ile bağdaştırılamaz.Takım Mahalle arasında oynasın biz kaldırımdan izleriz derken şaka yapmıyorduk,hep beraber daha güzel günlere inşallah.

    31
    2
  4. Durmak yok yola devam.Gün geçtikçe daha iyiyiz.Önümüzdeki maç çok çok önemli.Liderliği psikolojik olarak bırakmadan devam…

    28
    2
  5. Galibiyet güzel tebrikler takım. Fakat haftalardır geçmeyen sorun bu maçta da devam ediyor 1-0 yaptıktan sonra gereksiz bir rehavet oldu. Takımın kalitesine bakarsak zaman zaman ciddi baskı yedik karşı takımdan. Defansımız iyi orta sahada ciddi problemler var teknik sorumluluk alıp ara pas verecek oyunu açacak adam yok. Devre arası transfer yapılması lazım sağlam yürüyüşe devam edebilmek için. 2-0 olana kadar stresli maç izledik kısacası.

    18
    1
    1. @Furkan yorumuna yanıt olarak

      Sus, otur oturduğun yerde. Üç kuruşluk futbol bilginle ahkam kesme buralarda. 150 lira verdin diye (ki onu bile vermeyip TV’den de seyretmiş olabilirsin) atıp tutma.

      Bursaspor teknik kadrosu artıyı eksiyi göremiyor diye mi düşünüyorsun? Onlardan daha mı bilgilisin a şaşkoloz?

      Verdiğiniz zararlar yetmedi mi bu kulübe?

      1
      10
      1. @Necip Kara yorumuna yanıt olarak

        Öncelikle insan gibi yorum yapmışım kulübün daha iyi olması temennisiyle gelmişsin burada sokak üslubuyla ahkam kesmişsin kafana göre yorumda bulunmuşsun. Maraton alttan kombinem var her maça geliyorum eksiksiz. Teknik ekip zaten görüyordur görmelidir de ben bir taraftar olarak yapıcı eleştiri yapma hakkına sahip değil miyim? Terbiyesiz üslubundan ben de senin her maça gelip küfür edip sahaya torpil atan serseri havası aldım madem sen kafana göre yorum yapıyorsun insanlar hakkında senin de verdiğin izlenim bu asıl senin gibiler bu kulübe zarar veriyor.

        7
        1
  6. İyi gidiyoruz.
    Puanları topluyoruz.
    Eksiklerimiz var.
    Umutluyuz.
    Lideriz.
    Bu sene şampiyonuz.
    Gelecek sene ve ondan sonraki sene de şampiyonuz.
    Çünkü Batalla ve yardımcıları takımın başında.
    Gerekeni yapıyorlar.
    Sabırla devam.
    Silifke virajı önemli.
    Savrulmadan geçelim.
    Başarılar.

    6
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu