Büyük Başkan Enes Çelik!

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda 41 bin 570 taraftarla tarihi gece yaşayan yeşil-beyazlılar maç içinde Başkan Enes Çelik'e sevgi gösterisinde bulundu.

Bursaspor-Kahramanmaraşspor maçında Başkan Enes Çelik’e tribünlerden büyük başkan tezahüratları yükseldi.

Stadyumda yerini alan Enes Çelik‘e sevgi gösterinde bulunan Bursasporlu taraftarlar maç içinde  Başkan Çelik‘e “Büyük Başkan” tezahüratı yaparak genç başkanı onore etti.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. BÜYÜK BAŞKANIM çok büyüksünüz eyvallah ama zemin avrupa standardı olacak diye söz verildi yapılırken, az daha oyuncumuz sakatlanıyordu zemin yerinden çıktı. Su böreği gibi duruyordu zemin.4 Milyon takipçiliYabancı bir futbol sayfası paylaşmış sosyal medyada utandım buna acil çözüm şart öbürki yaza!

    74
    3
    1. @GencBursali yorumuna yanıt olarak

      Sus ulan. Kaç kuruşluk futbol bilgin var da bilmişlik taslıyor, akıl veriyorsun?

      Bu takımın teknik kadrosu her topçumuzun artısını eksisini, takımın nerede ne eksiği var sen ve senin gibi aklı evvellerden çok çok daha iyi biliyor ve değerlendiriyor. Bursaspor’un ve rakiplerin maçlarının detaylı analizlerini yapıyor.

      Teknik kadro 7/24 bu topçularla beraber. Sen kimsin ki?

      Bi’ sus! Kapa çeneni! Konuşma! Hariçten gazel okuma! Provakatörlük yapma! 150 lira verdin diye b*k yeme, otur oturduğun yerde!

      Ne geldiyse başımıza senin gibiler yüzünden geldi. Artık konuşmayacaksınız! Ortalığı karıştırmayacaksınız! Huzuru bozmayacaksınız!

      9
      40
  2. ALLAH işini gücünü rast getirsin başkan sen bizi güldürdün sevindirdin ALLAH’DA seni güldürsün sevindirsin başkanım devre arası bir çalım atabilen dikine kaleye giden iyi bir kanat oyuncusu al alabilirsen birde iyi bir ortasaha kanat oyuncuları kötü demiyorum yanlıs anlaşılmasım ama ahmet yaşlı çalım atamıyo hep ayagına istiyo ilhan çalım atamıyo girdiği pozisyonlarıda hunharca harcıyo allah namık Alaskarovu izlemeyenler için ilhan depeyi gönderdi resmen saç baş yolduruyo kafada saç kalmıycak sezon sonuna kadar

    47
    21
  3. Öyle bir hayalim var ki.2027-2028 futbol sezonunda bu takım bu eşsiz seyircisiyle süper ligde şampiyonluğa oynar.Yeter ki başkan vazgecmesin.Sehir havaya girdi bir kere💪

    13
    1
  4. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER MALZEMECİSİNDEN FUTBOLCUSUNA TEKNİK HEYETİNDEN YÖNETİCİSİNE KADAR SAGOLUN VAROLUN SİZLER BİZLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYORSUNUZ ALLAH.DA SİZLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN YAŞASIN ŞEHRİNE İHANET ETMEYEN GERÇEK BURSASPORLULAR 🐊

    10
    1
  5. İbrahim yazıcıdan sonra efsane olacak başkanımız genc yasta büyük başarı yolu açık olsun tam destek verilmeli artık

    10
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu