Bursaspor Basketbol’un maçı var!

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 2. hafta karşılaşmasında Bursaspor Basketbol sahasında ligin favorilerinden Anadolu Efes'i konuk edecek.

Ligin ilk haftasında Manisa deplasmanında 73-81’lik skorla galibiyete uzanan yeşil-beyazlılar bu akşam saat 20:30‘da Nilüfer Tofaş Spor Salonu‘nda ağırlayacağı Anadolu Efes‘i taraftarının desteğiyle mağlup ederek ikide iki yapmayı amaçlıyor.

Hafta arasında Europe Cup‘ta Casademont Zaragoza ile deplasmanda karşı karşıya gelen Bursaspor Basketbol parkeden 106-84 mağlup ayrılmıştı. Avrupa‘da kaybedilen bu maçın ardından bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda sakat oyuncu bulunmuyor.

Anadolu Efes ise ligin ilk haftasında evinde oynadığı mücadelede Yalovaspor Basketbol‘u 100-59 mağlup etmişti. Hafta içinde Turkish Airlines EuroLeague ikinci hafta maçında Basketbol Gelişim Merkezi’nde Fenerbahçe Beko ile karşılaşan Anadolu Efes ile mücadeleden 78-83 mağlup ayrılmıştı.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kabul edelim futbol takımı iyiyse biz basketbola gitmiyoruz. Futbol önceliğimiz bunu acilen düzeltmemiz gerekiyor.

    6
    1
    1. @Pablo16 yorumuna yanıt olarak

      Neyse ki, (malum saç tıraşlı Barzolar) bu maçı tercih etmeyecek. 👍

      Küfürsüz, sağa sola salça olmayan bir kitle salonda olur umarım. 🙏

      7
      1
  2. Çok güzel, hafta sonumuz şeker bal olsun…
    NE MUTLU BURSALIYIM diYene!
    💚💚💚💚💚🤍💚💚💚💚💚

    5
    1
  3. Şişme mont kolsuz yelek,.(malum saç tıraşı Barzo modeli ) seven kekeçler ;

    Basketbol maçlarından uzak durun.🙏

    4
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu