Enes Çelik müjdeyi verdi!

Bursaspor'un ligin 6. haftasında sahasında oynayacağı Kahramanmaraş Spor karşılaşmasını A Spor'un yayınlayacağı açıklandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik yaptığı açıklamada “Sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraş Spor müsabakası, yaptığımız görüşmeler neticesinde ulusal kanal A Spor tarafından yayınlanacaktır. Marka değerimizi yansıtabilmek adına her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

48 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @GencBursali yorumuna yanıt olarak

      Rahmetli İbrahim başkandan sonra iyi bir başkan geldi.Önce Sayın bozbeye ve Çelik ailesi teşekkürler Rahmetli Hikmet Şahinden sonra birleştirici bir belediye başkanı geldi.Artı destek veren Yıldırım belediye başkanı Oktay bey ve Osmangazi belediyesi Erkan beyede teşekkürler umumarım diğer belediye başkanlarınında desteğini görürüz.Gelelim oyunumuza bakın gençler oynasın diyenler var geçen sene tam gelişmemiş çocuklarla oynadık eğer genç oyunculardan yararlanmak istiyorsan yanlarında tecrübeli oyuncular olması şart dün vakıfköyden çıkan oyuncuları gördük diğer maçlarda dahil eren tunalı , abdullah tazgel ,emir kayacık , recep inanç , barış dalkıran , mustafa genç , furkan emre(morali yerinde olduğunda iyi oynuyor çünkü geçen sene kadroda en büyük 2-3 kişi vardı çağatay ,furkan emre ve deniz aydın yük biniyordu bu oyunculara şimdi öyle değil tecrübeli çok o yüzden strese girmeden kaygılanmadan oynuyorlar zaten taraftarı biliyoruz hakaret kullananlar var oyuncunun morali bozulduğunda veya ciddi sakatlık geçirdiğinde sıkıntıya düşüyor ben gelecek adına umutluyum ve şuana kadar kalemizdede gol görmedik.Nazar değmemesi için Maşallah Sübhanallah deyin aralarında kötü oynayan olacaktır ama ileriye dönük toparlayacaklardır.

      9
      1
      1. @Yemyeşil yorumuna yanıt olarak

        Ne o halk TV Fox mu yayinlacakti senin malum dediğin kitle Bursasporumuza destek veriyo birakin artık şu önyargilari Enes Başkanadami malum başkan diyeceksin.

    2. @GencBursali yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursaspor’lular bir kısım taraftar neden zam yapıldı şeklinde şikayetleri var peki bizlerde sevdamıza kişisel katkı koymuş olalım beyler hanimefendiler bu kulüp hepimizin kişisel olarak 50 TL çok gelmez lakin 20 bin taraftarin 50 TL fazla ödemesi bir yekün tutar bu diğer tirbunlerde ki artış ile 1.5 milyon TL daha fazla gelir demek lütfen biraz da biz fedakarlık edelim lütfen yakinmayalim elestirmeyelim bugün kupa maçında çok güzel oyunda vardı ayrıca Tahir de oynadı maşallah nazar değmesin gol de yemedik peki daha ne olsun futbol kötü deniliyordu o da iyi lütfen desteğe coşkuya devam tüm Türkiye’ye ülke görsün dostlarimiz sevinsin nasıl geliyoruz bu hafta sonu taraftar dernekleri çok büyük bayraklar yaptırsın görsel etkimiz artsın hatta bu hafta Güney kale Teksas yeşil formalar yeşiller giyilsin taraftar tirbunde güçlüdür saha içine peotokol e kulübeye asla müdahil olmamalı hadi taraftar dernekleri herşeyi yönetimden beklemeyin lutfen

      34
  1. Süper ligten düştükten sonra ülke gündeminden de düşmüş futbol kulübümüzün yeniden öne çıkmaya başlayan marka değerini arttırmak açısından çok iyi olur. Stat isim hakkı satışı içinde reklamı olur.

    166
    1
      1. @16Spor yorumuna yanıt olarak

        Sayın 16 spor rumuzlu kardeşim belediye başkanımızın ortak paydamız BURSASPOR için neler yaptığını yazmamıza gerek yok Mustafa Bozbey Belediye Başkanlığından daha çok önce Bursasporludur Bursaspor rozetini hiç göğsünden çıkarmayan biridir yani gerçek bir Bursasporludur Tıpkı BURSASPOR Kulübü Başkanı Enes Çelik gibi sen ordansın ben burdanım demeden ayrıştırmadan ortak akılla çok güzel şeyler yapıla biliyormuş bunu tüm Bursa ve Bursa sporluların inkar edemeyeceği bir konu birlik beraberlikten her zaman güç doğar KONU BURSASPOR İSE BAZI ŞEYLER BU İKİ İSİM İÇİN TEFARRUAT BİLE SAYILMAZ HER İKİ BAŞKANIMIZADA HELAL OLSUN

        10
        1
  2. Geçen sezon hiç galip gelemeyen Bursaspor.
    7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik aldı. Hiç gol yemeden.
    Bu başarıyı sağlayan bütün insanlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

    Iyi ki varsınız.

    102
    5
  3. Line tv ye ayıp olmaz umarım. Adamlar deplasman iç saha her maçı yayınladılar. Belki sonraki deplasmanı da onlar yayınlayacaklar. Umarım gönül kırgınlığı olmamıştır.

    92
    7
      1. @Boşnak Muzo yorumuna yanıt olarak

        Hiç izleyememekten iyidir. Sonraki deplasmana gidemeyeceksen yine linetvden izleyeceksin renktaş. Elindeki fırsatın kıymetini bil bence.

  4. Sevgili Bursaspor’lular armaya sahip çıkmak adına lütfen biletler neden zam yapıldı şeklinde şikayetler de bulunmayalim biz maça gelip eğlencemize bakalım nedenler sebepler ile arma sevilmez 50 TL kişisel bizleri zorda bırakmaz lakin toplamda çok iyi olur

    54
    2
  5. Tebrikler Sayın Başkan 👏👏
    4 milyonluk şehre hitap eden
    Yerel bir kanal yerine, 85 milyona
    Hitap eden ulusal bir kanalda
    Yayınlanması her zaman iyidir
    Umarım yayından elde edilecek
    Reklam gelirlerinden Bursaspor da
    Bir pay alır, Ben yayın kalitesi adına
    Olumlu buldum bu gelişmeyi
    Artık stadyum isim hakkı, şort sponsoru
    Daha bir çok sponsor kulübümüzün
    Kapısını aşındırırlar diye umuyorum

    43
    5
  6. Bütün dünya bizden haber dar olucaktır.
    Bugün gençlerimizin Bursaspor’a yakışan futbolu ortaya koymuştur. Onlarda anladı, güven yönetim olunca neler oluyormuş!
    Hepinizi bu futboldan dolayı kutluyorum.
    Maşallah hepinize..💚🤍🧿🤍💚

    34
    2
  7. Bilet fiyatlarını yükselttin umarım tam da ulusal kanalın vereceği maçta tribünler sırf bu yüzden boş kalmaz

    14
    90
      1. @Antivirüs yorumuna yanıt olarak

        Asla seyretmediğim bir kanal ama ben seyretmiyorum sevmiyorum diye ulusal kanal değil diyemeyiz evet ASPOR Ulusal bir kanaldır bunu kimse inkar edemez ve çok sayıda izleyecisi vardır seyredenlerede saygı duyarım sporun müziğin sanatın tarafı olmaz hepsi evrenseldir seyretmememin sebebide bu güne kadar Bursaspor haber niteliği olan bir olay olmadığındandır şimdi birileri BURSASPOR Gerçeğinin farkına vardı bence güzel bir şey keşke başka bir kanal daha talip olsa da çok para verene naklen yayın hakkı verilse rekabet her zaman iyidir ayrıca bu güne kadar iyi veya kötü BURSASPOR Maçlarını yayınlayan LİNE TV de çok teşekkürler inşallah en kısa zamanda onları da ulusal kanal olarak görürüz kimse yüzümüze bakmazken uzakları yakın ettiler bize sağ olsunlar var olsunlar

    1. @anti suri yorumuna yanıt olarak

      Kalmaz kalmaz hapçı müptezeller gelmez daha iyi olur
      Arkadaş bilet pahalı diye ağlıyorsunuz 1000 tlye kombine almadınız 100 tlyr de pahalı dersiniz

      12
      1. @@bursasporluyuz yorumuna yanıt olarak

        1 paket sigara parasına maç izliyoruz onu da bi zahmet versinler o stat ta 12-14 yaş grubu da futbol oynasa stat ın hatırına verilir o para .ayda 200 lira tuttuğu takıma desteği olmayanın da söz hakkı olmasın zaten

        12
    2. @anti suri yorumuna yanıt olarak

      Bırak sırf bilet parası yüzünden gelmicek olanları onlar zaten asıl olay çıkaranlar tribünü onlarla doldurup da olay çıkartıp ulusal kanalda rezil olma ihtimali de var bin kişi az olsun sarhoş güruh gelmesin zaten hatta mümkünse hiç bir maça gelmesinler.

      32
      3
      1. @Last yorumuna yanıt olarak

        Senin dediğine katılıyorum şarhoş meselesi için 13.500 tl alan emekli 17 tl alan işçi zaten 100 tl ‘yi zorla veriyor birde ek zam şahsen beni zorlar bir maça yapılan masrafı yönetici anlamaz çünkü onda var

        4
        3
  8. Vallaha muhteşem bir çalışma ancak line TV’nin hakkinin yenmemesi lazım. Bursa sehrinin her markasının korunması yolun beraber yurunmesi lazım sonuçta Bursasporun maçını izleyecek olan line tvdende izler. Ancak ülke gündeminde yerin korunması için tabiki a sporun maçı canlı yayınlayacağının bile duyurulmasi başlı başına bir haberdir.

    13
  9. Büyük Başkan ve Büyük Bursaspor taraftarının başarısıdır. Lütfen Aileler gelmeye ve tezahüratlara katılmaya devam etsin mükemmel bir ortam oluyor:)

  10. Stadyumunda agız kismını led ler ile yapıp boş yerleri kıraya verseler hem bi prestij hemde gelir olur çalışma lar yapılmalı…

  11. Arkadaşlar Güney kale arkası Kahramanmaraşspor biletim var.
    Kuzey kale arkası ile değiştirmek isteyen var mıdır?

    3
    13
    1. @Bursa Aşığı yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşlar gurup halinde kuzey kale arkasında olabilmek için ve geçen hafta olduğu gibi bilet alamama ihtimaline karşılık değişiklik talep etmiştim.
      Şükür (zor da olsa) kuzey kaleye bilet alabildim.
      Dolayısıyla Güney kale 53.sıra no.1 koltuk boşa çıktı.
      İhtiyacı olan bir arkadaşa gönderebilirim.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu