Tazgel Korkuttu!..

Bursaspor’da Uşakspor karşısında ilk 11’de maça başlayan Abdullah Tazgel 26’ncı dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadelede yüzüne aldığı darbe nedeniyle yerde kaldı.

Bursaspor’da Uşakspor karşısında ilk 11’de maça başlayan Abdullah Tazgel 26’ncı dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadelede yüzüne aldığı darbe nedeniyle yerde kaldı.

Darbe Abdullah Tazgel’in sol gözüne geldi.

Kulüp doktoru Şafak Selimoğlu genç futbolcuya ilk tedaviyi saha içinde uyguladı.

Oyuna devam edemeyeceği belirlenen Abdullah Tazgel sedye ile saha dışına çıkarıldı.

Buz tedavisine başlanılan genç futbolcunun durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Abdullah Tazgel’in yerine 31’inci dakikada Emir Kayacık oyuna dahil oldu.

Kaynak
Bursa Hakimiyet

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bizim taraftarların çoğu alex ferguson bizim gördüğümüzü Pablo görüyordur o onun işi bizim işimiz destek vermek herkes işine bakmalı

    17
    3
    1. @Ugur 16 yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim az buçuk futbol biligimiz olmasa burada ahkam kesecek değiliz. Elbette gözbebeğimiz Batalla bunları bizden iyi görüyordur bizim işimiz bağcıyı dövmek değil elbette ama görünen köy de klavuz istemez. Biz bu takıma güveniyoruz özellikle Başkan’a ve teknik heyete

  2. Valla beni hiç korkutmadı. Bize iyi bir sol bek lazım apodan olmaz. Yine de geçmiş olsun kardeşimize. Takımın en önemli eksiği sol bek. Ayrıca Sedat cengiz ayakta duramıyor arkadaş bir de 10 numara istiyordu sezon başında. Hamza gür de güven vermiyor. Sağ bek olarak. Kolay top kaybediyoruz bu arada. Ara transfer döneminde olmazsa olmazımız 2 bek. Ve eğer Muhammet demirin acilen form tutması gerek olmayacaksa ondan golcü şart yoksa maçlarımız kısır geçer.

    14
    64
    1. @16brs16 yorumuna yanıt olarak

      Oyuncu değerlendirmelerinize katılıyorum . Abdullah ve Eren bu sene kendini gösteremezlerse eğer ancak amöterde falan oynarlar , ama ümitliyim ilerleyen haftalarda kendini göstericeklerdir.
      Sedat Cengiz güven vermiyor. Devre arasına kadar böyle giderse , Ahmet İlhan ve İlhan Depeye altarnetif bir hücum oyuncusu almalıyız. Hücum hattımız bit türlü oturmuyor.

      10
      1
      1. @Mehmett yorumuna yanıt olarak

        Lig te statü denen şeyden haberin yok sanırım 2002 ve üstü doğumlu eren ve apo dan daha iyi bek solermisin bana bu ligte statü var en az 2 adet 01.01.2002 doğumlu ve altı oyuncu oynatmak zorundasın nereden kesip genç oyuncu oynatacksiniz acaba çok merak ediyorum konuşuyorsunuz ama bosa

        2
        1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu