Gündem

Kale kupada da kapalı!.. 0-1

Ziraat Türkiye Kupası 2.turunda Uşakspor’u Yiğitali Bayrak’ın golüyle 1-0 yenerek eleyen Bursaspor 3.tura kaldı. Yeşil Beyazlılar bu maçta de kalesinde gol görmedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bursaspor, Uşakspor’a konuk oldu.

8.dakikada Abdullah Tazgel’in sondan ortasında Mücahit Can’ın kafa vuruşunda top üstten farklı şekilde dışarıya gitti.

10.dakikada Furkan Özyapı’nın ceza alanı dışından attığı sert şutta kaleci Can Türk topu köşeden yakalayıp gole izin vermedi.

26.dakikada Abdullah Tazgel, bir hava topunda yüzüne aldığı dirsek darbesi sonrasında sahayı sedye ile terk etti ve yerine Emir Kayacık girdi.

35.dakikada Bursaspor atağında Yiğitali Bayrak’ın ceza alanından attığı şutta kaleci çeldi. Dönen topa Sedat Cengiz vurdu. Yine kaleci Can Türk ayaklarıyla tehlikeyi uzaklaştırdı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

ZEKERİYA KURTARDI

İkinci yarıya 3 değişiklikle başlayan Uşakspor oyunda üstünlük kurdu. 50. dakikada Semih ceza alanına yöneldi. Sert şutunda köşeye giden topu kaleci Zekeriya uçarak topu kornere tokatladı.

YİĞİTALİ GOLÜNÜ ATTI

60.dakika GOLLLL; Orta alandan gelişen Bursaspor atağında Bora Yılmaz soldan hareketlendi. Ceza alanı dışındaki Yiğitali’yi gördü. Yiğitali topu kontrol edip ceza sahasına girdi ve yerden sert şutunda kaleci Can’ın müdahalesine rağmen top filelere gitti: 0-1

64.dakikada Mücahit Can Akçay, topu rakibinden söktü ceza alanına girdi. Vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

Maçta başka gol olmayınca Bursaspor turu geçti.

KURA ÇEKİMİ SALI GÜNÜ

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi, 15 Ekim 2024 Salı günü saat 14.00’te kulüp yetkililerinin katılımı ile TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.
Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılacak olan kura çekimi, A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

STAT: 1 Eylül

HAKEMLER: Armağan Çıbık, Umut Ertemel, Mete Topçu

UŞAKSPOR: Can Türk- Doğancan Kılıç, Caner Salmaz (Dk.68 Selçuk Alibaz), İlke Nelik, Erol Zöngür, Cihangir Çağlayan, Rüstem Yiğit Yıkılmaz, Talha Mayhoş (Dk.46 Taner Yıldız), Bertuğ Uz (Dk.79 Onur Civelek), Cihad Ateş (Dk.46 Murat Torun), Fatih Öge (Dk.46 Semih Akyıldız)

BURSASPOR: Zekeriye Topayan- Hamza Gür, Furkan Emre Ünver, Furkan Saki, Abdullah Tazgel (Dk.31 Emir Kayacık), Yiğitali Bayrak, Furkan Özyapı (Dk.57 Recep İnanç), Mustafa Genç (Dk.46 İlhan Depe), Sedat Cengiz, Bora Yılmaz (Dk.74 Tahacan Can Velilogğlu), Mücahit Can Akçay (Dk.74 Mustafa Tahir Babaoğlu)

SARI KARTLAR: Dk.12 Rüstem Yiğit Yıkılmaz, Dk.41 Erol Zöngür,Dk.68  Cihangir Çağlayan (Uşakspor) Dk.17 Furkan Özyapı, Dk.19 Hamza Gür, Dk.35 Emir Kayacık, Dk.77 Sedat Cengiz (Bursaspor)

Kaynak
SporBursa

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Maşallah gençlerimize, işte asıl Bursaspor Gibi oynuyor bugün.

    Bursamı böle görmek istiyorum, savaşan pırıl pırıl Bursamızın gençleri.
    Parantez de Battal mıza..
    Bravo Sana, ilk yarı sonu münakaşa Eden futbolcularımızı ordan iterek soyunma odasına yollaması.
    Işte gerçek futbolcu .

    41
    1
    1. @rasimc82 yorumuna yanıt olarak

      Takımı galibiyete taşıyan zaten defans olur.
      Takım haliyle önde pres yaparsan kazanırsın.
      Hep topun peşinde koşan takımlar başarılı olur!

      13
      1
  2. Maça hakem adı altında birini atamışlar futboldan uzak hakemlikten uzak aşırı derece itici alt tarafı 2.tur kupa maçı yönetiyosun ne bu itici tavırlar

    14
    1
  3. Bence bugün Uşak bize koyacak ve Kupadan eleneceğiz. Ondan sonra Batalla istifa, Mustafa Er göreve nidaları başlayacak. Nakşıbendi tarikatının müridi Mustafa Er’ en son Ümraniyespor’da iş bulan, ancak Mustafa’nın Ümraniye’yi de küme düşürmesinden sonra sesini kesen tarikat, şimdi de Bursaspor’da aynı görev için Mustafa Er konulu çalışmalara başlamış. Yüzü hiç gülmeyen, futbolcu tarafından hiç sevilmeyen, her daim negatif ve itici görüntü sergileyen Mustafa Er bakalım hangi hafta göreve gelecek. Beş maçta 4 galibiyetin ardından 1 beraberlik gelince Mustafa Er sesleri iyiden iyiye yükselmeye başladı.

    11
    118
    1. @Ajan X yorumuna yanıt olarak

      Batalla’yı yiycek bi tarikat daha anasından doğmadı.
      Mustafa Er’in tarikatı varsa,Batalla da Teksas tarikatının adamı. Onu napçaz?

      64
      8
  4. maçın 40.dk sında hala yönetim uyuma teksas dışarıda diye bağıran dlyrklar var. bunları mamalamadınmı şampiyon bile olsan farketmez. yazıklar olsun

    8
    2
    1. @bursasporlu yorumuna yanıt olarak

      Sen maça gitmedin bilmeden konuşuyorsun Yönetim uyuma teksas dışarda diye bağıranlar uşak spor taraftarıydı sonra bizlerde katı verdik beraber bağırdık Misafir ağırlamada son noktaydı helal olsun uşak spor halkına ve taraftarına

  5. 7 resmi maçta gol yemiyorsun, bu takımımızın işi ne kadar ciddiye aldığının en önemli göstergesi. Zaman zaman skor bulmakta zorlanıyoruz doğru ama rakiplerin nasıl kapandığını unutmayalım. Bu arada 3. lig takımları ile 2. lig takımları arasında güç farkı olmadığını kupa eşleşmelerinin sonuçlarına bakarak anlayabiliriz. Özetle bravo çocuklar!

    8
    1
  6. Kötüler ama sezon başından beri kötü bu sayacağım isimler hamza sedat mustafa genç iyiler ise yiğit ali kaleci zekeriya furkan saki şunu da söylemeliyim ilhan depenin kaçırdığı gole de inanması gerçekten güç

  7. KUPA KUPA KUPA ALIN BİTARAFİNİZA ….
    ABDULLAHİN SAKATLİGİ İLE BASLADİK
    SERT MAÇ OLACAĞI BELLİYDİ
    İNS.UZATMAYA GİTMEZ

    4
    46

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu