Bursaspor kupa maçına çıkıyor

Ligde 4 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgisiz ve gol yemeden yoluna devam eden Bursaspor, bugün kupa sınavına çıkacak. Yeşil beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında TFF 3.Lig 2. Grup lideri Uşakspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Kırklareli bölgesi klasman hakemi Armağan Çıbık düdük çalacak. Çıbık’ın yardımcılıklarını Umut Ertemel ve Mete Topçu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Oğuzhan Demir olacak.

HEDEF GALİBİYET

1. Eleme Turu’nda Bozüyük Vitraspor’u mağlup ederek 2. Tur’a yükselen Bursaspor’da 2 maçlık cezası sona eren Mücahit Can Akçay’ın bugün ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Yeşil beyazlılarda Pablo Martin Batalla’nın lige göre önemli sayıda rotasyon yapacağı tahmin edilirken hedef Uşak ekibini mağlup ederek bir üst tura yükselmek olacak. 3. Lig 2. Grup’ta 4 galibiyet ve 1 yenilgiyle 12 puanla lider durumda bulunan Uşakspor ise son 3 resmi maçını kazanmasıyla dikkat çekiyor.

15.00/ A SPOR/CANLI

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu