İstediğimiz gibi başlayamadık!

FIBA Europe Cup B grubundaki ilk maçında Bursaspor Basketbol, zorlu Casademont Zaragoza deplasmanında sahne aldı.

İkinci çeyrekten itibaren oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Zaragoza, sahadan 106-84 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Buraspor, FIBA Europe Cup serüvenine mağlubiyetle başladı. Yeşil-beyazlılar, gruptaki ikinci maçında Anorthosis Famagusta’yı konuk edecek.

Zaragoza’da Bojan Dubljevic 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist; Trae Bell-Haynes 18 sayı, 4 ribaund, 7 asist; Yoanki Mensia 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist

Bursaspor Basketbol’da ise David Michineau 22 sayı, 2 asist, 2 top çalma; Donte Gratham 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist; David Mutaf 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist; Jaylon Brown 13 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile mücadele etti.

Çeyrek Sonuçları:

1.çeyrek: 26-25

2.çeyrek: 52-38

3.çeyrek: 80-57

5 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

  1. Maalesef hiç savunma yapamadık ikinci çeyreğin ortalarına kadar kafa kafaya götürdük hatta 4 sayı farkla önede geçmiştik fakat ikinci çeyreğin ortasından itibaren fark hep açıldı maça bir türlü ortak olamadık iyi takımız iyi oyuncularımız var bu mağlubiyeti telafi edecek gücümüz var guruptan çıkacağımıza inanıyorum..

    10
    3
  2. Pj boruları isimli arkadaş acilen gönderilmeli. Şu ana kadar bursasporsa gördüğüm en kötü yabancı oyuncu açık ara. Kim nerden bulmuş bu oyuncuyu ne şut atmayı biliyor ne asisti berbat bir oyuncu .

    4
    2
  3. Takımda oyun kurucu skor asist yapabilen guard problemi var… 3 tane var takımda 3 ünü topla 1 tane etmez… bunu görmüyormusunuz… aldığınız adam alt lig oyuncusu…

    3
    7
  4. sağlık olsun, avrupa kupası tabiki önemli ama benim için lig daha önemli ve çok şükür güzel başladık. Burda zor bir deplasmanda galip çıkamadık sadece, taraftar olarak lige daha fazla odaklamamız gerek takımı

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu