Mustafa Bozbey Bursaspor’a sponsor oldu!

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey’in bir deplasman sponsor olduğunu açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada “Deplasmanda oynayacağımız Uşak Spor maçının sponsoru olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Sait yorumuna yanıt olarak

      ya faruk çelik ve oğlu?
      Bursaspora siyaset girmeli mi? girmemeli mi?
      Bursaspor siyaset üstü olmalı mı? olmamalı mı?
      burada futbol üzerinden siyaset yapılmalı mı? yapılmamalı mı?
      siyaset yapılırsa birlik ve beraberleğimiz bozulur mu? bozulmaz mı?
      bundan kulüp zarar görür mü? görmez mi?

      7
      19
    1. @batalla yorumuna yanıt olarak

      Rahmetli Hikmet Şahinden sonra birliği ve beraberliği sağlayan bir başkan geldi ister sev ister sevme Hikmet Şahinden sonra altepe ve aktaşta sınıfta kalmıştı birlik beraberlik yerine kendi yandaşlarını getirmişlerdi açın bakın bölükbaşı , ay , mestan , adanur vs çoğu samimiydiler.En son Sayın Erdoğan geldiğinde gerekeni yapın demişti.Büyük ihtimalle bursayı kaybedeceği biliyordu diğer illerde dahil bilerekten eski adayları koyduki eskiler gitsin tabi bu benim düşüncem.Kendini dev aynasında görmeyeceksin o yüzden ne oldum değil ne olacağım demeli ona bakarsan Yıldırım belediye başkanı Oktay bey akpli ve erzurumlu ama şehrinin marka değerine sahip çıkmaya çalışıyor hangi partili olduğu önemli değil önemli olan halkına hizmettir aynı güngören belediye başkanı gibi Bünyamin bey her partiden insan veriyor çünkü samimilik önemli insanların derdini dinlemek önemli Osmangazi belediye başkanı Erkan bey aynı samimilik önemli çalışması önemli boy boy her yere fotoğraf asarak değil halkın içine inip derdini dinlemek önemli bu yüzden mustafa dündar kazanamadı.Son olarak hiçbir kulübe siyaset girmediği sürece başarı gelmez.Bunu değerlendireceksin.

      6
      4
  1. Sporda Bursaspor’a her destek olan siyasete evet, kucağa oturtulan siyasete hayır.Tipki eski dönemlerde olduğu gibi….

    11
    3
  2. Tofaş’ımız yenmiş bugün Avrupa platformunda..
    Sıra Bursaspor’umuzda .. şuan 12 sayı gerideyiz.. Saragossa espanjol takımıma karşı.

    9
    2
  3. Bursaspor taraftarları siyasetin takıma girmesine karşı fakat bu siyasetçi eğer ki Mustafa Bozbey başkanımız ise orası başka…

    7
    4

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu