Uşakspor taraftarından örnek davranış!..

Bursaspor Yöneticisi Oğuzhan Kutlucan, Uşakspor taraftarının dostane davetinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

Uşaksporlu taraftarının, Bursaspor taraftarına, “Deplasman tribününe sığmazsanız omuz omuza maç izleriz” şeklinde yaptığı dostane davet, yeşil beyazlı kulüpte memnuniyetle karşılandı.

Uşakspor, akşam saatlerinde sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Sürekli deplasman yasakları ve kontenjan sıkıntısı ile karşılaşan Bursaspor taraftarını perşembe günü şehrimize bekliyoruz. Deplasman tribününe sığmazsanız omuz omuza maç izleriz. Yaşasın Anadolu!” ifadelerini kullandı.

OĞUZHAN KUTLUCAN’DAN TEŞEKKÜR
Bunun üzerine Bursaspor Yöneticisi Oğuzhan Kutlucan, Uşakspor taraftarının dostane davetinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kutlucan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
Ziraat Türkiye Kupası’nda 10 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Uşakspor maçı öncesinde ev sahibi takım taraftarlarının, ‘sürekli deplasman yasağı ve kontenjan sıkıntısı’ ile karşılaşan taraftarımıza yönelik ‘dostane’ davetini memnuniyetle karşılıyoruz.
Bu güzel davetle, sporun, sadece sahadaki mücadele değil, saha dışında da dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu yeniden hatırlatan ev sahibi takım taraftarlarına  teşekkürlerimizi sunuyoruz.
“HERKESE ÖRNEK OLSUN”
Türk futbolu için oldukça önemli olan bu davetin, tüm kulüp taraftarlarına da örnek olmasını diliyoruz.
Yaşasın Anadolu, yaşasın dostluk ve kardeşlik.

Kaynak
SporBursa

12 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. Uşak halkına teşekkürler.
    Yine de kontenjana göre hareket edilmeli.
    Prosedürlerin dışına çıkıldığında kaos oluşuyor ve bu Bursaspor taraftarına hiç yakışmıyor.
    Başarılar dilerim.

    49
    1. @Papazçeşmeli yorumuna yanıt olarak

      kaliteli taraftar
      bu sezon ile başlamalıdır
      çürükler ayıklanmalıdır
      tribünlerden ve staddan uzakta tutulmalıdır.
      kalite ürün kullanmayı prensip edinen taraftar
      kaliteli insan da olmalıdır.
      taraftar okuluna 15 yıl sonra tekrar başlamayalım…

  2. Tebrikler uşakspor taraftarı Teşekkürler bursaspor yönetim kurulu herşeyi çok iyi yönetiyorlar. Enes çelik başkan bize huzur getirdi.

    14
  3. Sorunda zaten Bursaspor’da hangi Anadolu takımı özellikle Doğu takımları gelince sanki düşman takımları geliyor gibi muamele ediyorlar tabiki doğal olarak diğer takımlarda buna karşılık veriyor. Bursaspor önce insanlığı ve misafirliği öğrensin. Zaten insanlık Anadolu’da her zaman var

    3
    15
    1. @Dft yorumuna yanıt olarak

      Emniyet güçleri işleri kolaylassin diye taraftarları ayıra ayıra zıt kutuplar, fanatik taraftarlar ve maça gidecek rakip İÇIN kontenjan olayını icat etti. Futbolun içine etti. Uşakspor TARAFTARI iyi niyetle bu sorunu aşmak gibi bir vizyon üstlere de bursa TARAFTARI gibi saldırgan taraftar gurubuna böyle bir sans vermekle hata yaptığını inşallah görmez

    1. @kayıhanoğlu yorumuna yanıt olarak

      Ya Arkadaşım siz nasıl bir zihniyetsiniz ne demek turu hediye edelim evet uşak halkı candır delikanlıdır misafir severdir ama onlar bile turu bu şekilde kabül etmezler sen resmen hile yapalım uşak spora yenilenim gelelim diyorsun bazı şeyleri ne çabuk unutuyorsunuz Ali Ay döneminde düşme kalma maçı Trabzon Bursaspor maçını bizim geri zekalı başkan ALİ AY Bozuntusu Trabzonla beraber bu işi hallettik dedi Rize ye karşı bir oyun oynandı Rize düştü o günden sonra burnumuz b..ktan kurtulmadı .Uşağa gidersin maçını oynarsın kazanırsın kaybedersin KAYBEDERSEN UŞAK SPORU ALKIŞLARSIN YENERSEN UŞAK SPOR TARAFTARINI ALKIŞLARSIN Olay bu kadar basit her şeye hile hurda sokmak nasıl bir ön görü anlamak mümkün değil Ayrıca uşak spor taraftarı böyle bir şeyi asla kabül etmez Madem hediye edeceğiz neden Bursaspor taraftarı oraya gitsin

      16

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu