ANKET – Maçın oyuncusunu seçiyoruz!

Bursasporluyuz.Org kullanıcılarının oylarıyla Anadolu Üniversitesi karşılaşmasında "Maçın Adamı" seçiliyor.

Bursasporluyuz.Org kullanıcılarının oylarıyla Anadolu Üniversitesi karşılaşmasında “Maçın Adamı” seçiliyor.

Sizce Anadolu Üniversitesi maçının en iyi oyuncusu kimdi?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

 

10 Yorum Onay bekleyen 3 yorum var

    1. @Uzun yorumuna yanıt olarak

      abdullah tazgele akrabaları mı oy veriyor en çok top kaybeden oyuncu ortasahada barış dalkırana şans verilmesinden yanayım sağ bekte hamza baran denenebilir savunma yönü daha iyi sol bektede geçen sene altyapıda iyi oynayan yağız tarlığı deneyebiliriz genç oynatıcaksak bunlarda genç batalla efendi gençlere şans vericem demişti adam kayırmıyorsa dener.Ayrıca bazı kişiler malesef toz kondurmuyor doğruya doğru diyeceksin muhammed demir ve tahir çok yanlış transferlerdi hatırlarsanız mestan döneminde ve emin zamanındada lig üstü kuruldu ama sonuç alınamadı bazı oyuncular çok sırıtıyor geçen sene 3.lig başarılı olan ve hala oynayabilen iyi santraforlar varken bu oyuncuları getirmek ne biliyim insan düşünmüyor değil tamam dostluk arkadaş ortamı var ama sahada varını yoğunu ortaya koyacak bazı oyuncular yok düzcedeki berkay ekici gibi forvet şart sahaya bahane bulunmaması gerek

      12
  1. Türkiye’de gol atan adam en iyi oyuncu seçilir.. en çok mücadele eden, rakipten top kapan oyuncuların değeri bilinmez.. kaleci mutlak gol olacak 10 top kurtarsın, ardından tek gol yesinin, takımın en kötü oyuncusu olur.

    12
    1
  2. Sevgili Bursasporlular bu hafta maça Güney Kale Teksas a gelenler yeşil giysin hadi taraftar dernekleri ön ayak olunsun büyük bayraklar dalgalansın ayrıca yönetim TFF den izin alınsın Teksas da ayakta maç izlenim için bilet satılsın taraftar bu tür işlere kafa yoralım yok şu bu gibi eleştiri yapmayın

  3. Çok Zor….
    Takımda öne çıkan zor bu maçta.
    Ama defansımız iki maçtır.. şanslı diyebilirim!.
    Defansımız iyi mücadele veriyor, gözüken o.!

    1. @Ercan Göre yorumuna yanıt olarak

      Bu ligde hangi takım şiir gibi top oynuyo? Alayı kazma. Takaratukara oynıycan, 1-0 olsun bizim olsun hesabı, 3 puanı al, futbolu mutbolu tiktiret bu sene.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu