Deplasmandan galibiyetle dönüyoruz

Nesine 3.Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor, Eskişehir deplasmanında Osmangazi Üniversitesi sahasında, Anadolu Üniversitesi’ne konuk oldu.

Bursaspor taraftarlarının alınmadığı müsabakada alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Suni Çim zeminli sahada oynanan mücadeleyi Bursaspor ilk yarının sonlarında Taha Can Velioğlu ile bulduğu golle 1-0 kazanarak zirveyi takibini sürdürdü.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

30.saniyede Muhammet Demir’in ortasında Musa Çağıran’ın uçarak kafa vuruşunu kaleci alt köşeden güçlükle çıkarttı.

30.dakikada Furkan Özyapı’nın ara pasında İlhan Depekaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda kaleci başarılı oldu ve gole izin vermedi.

24.dakikada Ahmet İlhan Özek’in soldan ceza alanı dışına attığı pasta Yiğitali Bayrak topu kontrol etti. Genç oyuncunun şutunu yine kaleci Cihan Şentürk kurtardı.

 TAHA CAN GOLLL

39.dakikada Bursaspor yarı alanın hemen önünde sağ kanatta serbest atış kazandı. Yiğitali Bayrak serbest atışta topu arka direğe gönderdi. Savunmanın arasında topa iyi yükselen Taha Can Velioğlu’nun nefis kafa vuruşunda top filelere gitti: 0-1.

İlk yarıyı Bursaspor bu golle 1-0 önde kapadı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte skoru koruma amacıyla Bursaspor orta alanda oyunu kontrol etmek istedi. Bu da Anadolu Üniversitesi’nin daha baskılı görünmesine neden oldu.

İKİNCİ YARI SİLİK GEÇTİ

58.dakikada Tahacan’ın kafa vuruşunda top üst direği yalayarak dışarı gitti.

İkinci yarıda her iki takım da orta alanda geçen mücadelede birbirlerine üstünlük kuramadı.

Bursaspor rakip ceza alanına gitmekte ve pozisyon bulmakta zorlandı.

90+1. dakikada sağdan kullanılan köşe atışında Anadolu Üniversitesi topu Bursaspor ağlarına gönderdi ama hakem Bursasporlulara faul yapıldığı gerekçesiyle, golü vermedi.

 

STAT: Anadolu Üniversitesi

HAKEMLER: Özer Özden, Orhun Aydın Duran, Beran Yalçın

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ: Cihan Şentürk-Gani Burgaz (Dk.78Uğurcan Bekçi), Rıdvan Coşkun, Umut Akpınar, Niyazi Çolak (Dk.58 Emrah Tacir), Niyazi Çolak, Enes Bağdemir, Deniz Karadeniz, Mustafa Diler (Dk.78Abdullah Şahin), Ahmet Keleş, Ali Fırat Kasap, Tayyip Mevlüt Kaya

BURSASPOR: Anıl Atağ- Eren Tunalı, Mehmet Yiğit, Taha Can Velioğlu, Abdullah Tazgel (Dk.85 Furkan Saki), Musa Çağıran (Dk.59 Barış Dalkıran), Yiğitali Bayrak (Dk.85 Bilal Güney), Furkan Özyapı İlhan Depe (Dk.85 Bora Yılmaz) , Ahmet İlhan Özek, Muhammet Demir (Dk.62 Hamza Gür)

GOLLER: Dk.39 Taha Can Velioğlu (Bursaspor)

SARI KARTLAR: Dk.5 Mustafa Diler, Dk.81 Emrah Tacir (Anadolu Üniversitesi) Dk. 6 Ahmet İlhan Özek. Dk.33 Yiğitali Bayrak, Dk.81 İlhan Depe (Bursaspor)

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Takım iyi oynamiyor arkadaşlar ust klasman kadro olmasina ragmen eze eze ne skor olarak ne oyun olarak iyi degiliz 6 hafta oldu takim sogle bir takim oyunu oynayamiyor ust siralardaki rakiplerimizi bu oyunla yenmemiz zor tedbir alinmasi lazim ne gerekiyorsa bir an once yapilmali en azindan ara transfer donemine kadar 2 yada 3 transfer sart gibi kanatlar ve meastro

    59
    7
  2. Müthiş oyun beklentim yok ama haftalardır bu kadar kötü’de oynanmaz. Sonrasında dk rakip bastırıyorum biraz becerikli olsalar golü bulabilirler ayrıca bu takım rakibiniz değil.

    41
    2
  3. bu durumda kimse güzel futbol beklemesin bulunduğumuz lig güzel futbol değil 3 puan önemli. takım iyi değil ama iyeye doğru gidiyor yanlış hatırlamıyorsam daha gol yemedik sanırım. forvet hattı iyi olan değil defans hattı iyi olan takımlar sonunda hep kazanmıştır bunu unutmayalım

    31
    1
    1. @16_SF_BURSA yorumuna yanıt olarak

      Bu lig maalesef böyle. Gerek saha zeminleri,gerek diğer koşullar oyunu etkiliyor. Takım daha oturmadı, güzel olan daha takım oturmamasina rağmen gol yemeden maç kazanmak. Takımın en sağlam ve uyumlu mevkii Kale ve defans. İkerliyen haftalarda Orta saha ve hücum organize olursa daha iyi galibiyetler gelecektir. Şu an yapılacak şey, formayı giyip destek vermek.

      12
      2
  4. Oyun berbat. Yok 7. Haftada iyi olacak bu takim falan hikaye. Oyuncu yapisi ve lig buna müsait değil. Öyle hayalinizde tiki taka futbol yapıp rakibi ezmek falan varsa şimdiden unutun. O dediğini bu zeminlerde yapamazsin, bundan çok pahali kadro kurman lazım. Bu kadro öyle uçuk kaçık bir kadro değil. Iki takviye ile tff 2 de zirveye falan oynar hikaye o işler. bir üst ligde bize sahayı dar ederler. O yüzden devre arasında bu takıma takviye şart.

    21
    1
  5. Galibiyet güzel ama 2. Yarı takım döküldü…Yaşlı bir takımız,sıcak havaya bağlamak istiyorum..Yoksa kötü..

    12
    1. @bonustimsah yorumuna yanıt olarak

      Ikincibyarikoiuna gelen gençlerden Bilal ve Barış sıfır katkı,kupa maçında ilk 11 başlasınlar bakalım ne olacak,diğer gençlerine görmek istiyoruz,Mustafa genç,Hamza baran Arıkan,Emre tepegöz,Enes solakogullari gibi…

  6. Oyun kötü , futbolcular üst ligten geldi hala kötü diyen dostlarımı çok iyi anlıyorum ama evet üst lig topçularımız var ve bu durum onlarda karşı takım rakibim olamaz rahatlığı var gibi geliyor bana , tek tek bakıldığında tecrübeli oyuncularımız fakat alt ligin rehabeti var üstlerinde o yüzden beklenilen
    Takım oyununu izleyemiyoruz

    10
  7. Hadi bakalim 3 puan iyi, bi kaza olmamis.
    Bu hafta da kapali gise olursa ve maras karsisinda guzel bir galibiyet gelirse, silifke ile gercek bir zirve mucadelesine cikariz.
    Masallah.

    10
  8. Kötü oynuyoruz kötü oynarken her zaman olumlu olmaz son dk gol geliyordu İlhanlar kötü oynuyor Muhammet hazır değil forvet silik santraforlar etkisiz Ahmet İlhan ve İlhan adam gecemiyor yinede bu ligden çıkacağımızı inanıyorum en büyük Bursaspor

    10
    1
  9. BİR SIFIR SUN BİZİM OLSUN DIYORUZ ASLINDA 3 VEYA 4 SIFIR B ITECEK BİR MAÇTI SUNI CİM ENGELLEDIIBU LİG TAM BİR CEHENNEM

    9
    1
  10. Valla kimse kusura bakmasın ama kral çıplak arkadaşlar, ortada bi sorun var ligin üzerinde kadro üzerinde kadro dedik kadro 3 aydır antrenman yapıyo hala takım oyunu yok bu artık hocaya yazar benden söylemesi

    9
    10
  11. Birileri futbolcularımıza söylemeli, futbol koşma ve takım Sporu. Ikinci yarıda bizimkiler sanki yürüyüşe çıkmış! Yürüyerek zor kazanırız!
    Bakıyorum bizimkiler topa değil başları eyik ve topa falan bakılmıyor. Üstelik değişimlerde bizimkiler dışarı çıkarken nerdeyse yere oturacaklar .
    Oğlum o ne o rahatlık.
    Çok kötü futbol… Bizim gençler beni baya endişe ediyor.
    Bursaspor adına oynuyorsunuz unutmayın…1 değil 3- 5 atı caksın .
    SONRA 100 lükde kalecinin üzerine vuruyor.

    7
    2
  12. Futbolcular bir üst lig yada onunda üstünden geldi malesef bu oyun yeterli deil bu iş hocaya yazar korkak futbol oynatıyo haftalardır ilhan dökülüyo sahada kes koy yedeğe sene başında Karacabey’den alınan sağ beki niye gönderdiniz erenle olcak iş deil bu allah yardımckmız olsun inşallah sene sonu hüsran yaşamayız

    6
    13
  13. Rakibinde pozisyonları oldu değerlendirseler sonuç farklı olabilir ivme kazanmış iken moralimiz bozulabilirdi.Daha temkinli olmamız gerekiyor ve bu sene şampiyon olarak kesin çıkmamız şart.Hafta lar ilerledikçe zirvede çekişeceğimiz takımlar belli olmaya başlıyor.Seriyi bozmadan devam ederiz inşallah puan farkını açıp psikolojik olarakta rahatlamaya ihtiyacımız olan dönemler olacak.Nasıl ki golü ilk yarıdan bulup rahatlamak istiyorsak kontrolü elden bırakmamak gerekir.Bu maçı unutup önümüzdeki ki hafta maça tam konstrasyon ile odaklanmalıyız.Sonuç olarakta galip geldik,tebrikler takım.

  14. iyi oyundan çok farklı galibiyetten çok skor önemli anlıyorum ancak bu şekilde ne kadar devam edeceğiz orası düşündürüyor beni. çok kısır bir futbol var ortada. sondan üçüncü takımla oynuyoruz ve üretkenlik anlamında ortaya pek bir şey koyamıyoruz. tecrübeli gol ayaklarımız var ama sonuca gidemiyorlar. orta alanda yiğitali tam bir fiyasko eren tunalı da genç kontenjanı için canlı bomba. mücahitin kart cezalısı olması nasıl da etkiledi takımı. kilidi açmasını biliyordu. tahir babaoğlu sakat olduğunu bilerek mi alındı bu devre gitti açık şekilde. batalla eren yerine neden barış ile başlamıyor? hamza gür oynamış olur. bir de atak organizasyonlarımız saldım çayıra şeklinde. kapanan oyunu çirkinleştirip bozan takımlar başımızı ağtırabilir. bir muşla oynadık puan kaybettik bornova, karşıyaka silifke kütahya gibi takımlarla karşılaşınca ne yapacağız? karacabeyden u19 orijinli gençleri veto etti batalla bence çok yanlış yaptı. eren yerine ne güzel olurdu. ahmet ilhan, ilhan depe, muhammed demir nasıl gol üretemiyor anlamak mümkün değil. sedat cengiz de yiğitali gibi 10 numara oyuncusu gibi değiller hakkını veremiyorlar. ufak dokunuşlar lazım ara transferde. 15 maç sonunda nerede nasıl oluruz göreceğiz alışır mı oyuncular ivme kazanır mı daha iyi olmamalılar. eksiklere rağmen bu kadronun hakkı bu olmamalı. sahalar kötü falan da evimizde de aynıyız.

  15. 3 puan güzel. 2 yi bulsaydık çok rahat oynardık. Zaten ilk yarının başında çok net pozisyonlar kaçırdık. Onlardan birini bile atsak mac çok rahat olacaktı.

  16. Burdan bursaspor rakiplerine sesleniyorum her hafta 3 yada 4 gol yiyin tamam mı anca bursaspor taraftarı mutlu olur hiç bursaspor 1 yada 2 gol atmasın aman hiç bursaspor kötü oynamasın aman yoksa taraftar mutlu olmaz hep 4 yada 5 gol atsın ayıp ayıp kaç hafta geçmiş yenilmemiş bursaspor var hatta gol yememiş bursaspor var ve en önemlisi batalla gibi efsane oyuncuları teknik direktör olmuş başkanları güzel abi daha ne istiyorsun bursaspor taraftarı ne ne ne söyleyin de o olsun ne abi neb

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu