PFDK Bursaspor’a cezayı kesti!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor Kulübü'nde Muşspor maçındaki saha olayları nedeniyle para cezası verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

“BURSASPOR Kulübünün, 29.09.2024 tarihinde oynanan BURSASPOR-MUŞ SPOR Nesine 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”

Kurul ayrıca aynı maçta kırmızı kart gören Muşsporlu futbolcu Efe Karaoğlu’na 2 maç ceza verirken, Muşspor’a da takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 7 bin 200 TL para cezası verdi.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. TOFAŞ trubununu bu ceza size yazar her ortamda kotulediginiz teksasdan birtane olumsuzluk yok su yaptiginiz resmen kendinizede takiminizada hainliktir bir tane serefsiz bir kalecinin yaptigi serefsizlikten dolayi olanlara bakin….su atan vatandaşlar hadi odeyin 21bin tlyi

    38
    1
    1. @utkuy224 yorumuna yanıt olarak

      abi su satilmasin stadda bu kadar basit icmesin kimse su mac boyunca baska bir çözümü yok yada atanlari polis alip goturecek islem yapacak oda çok zor işlem

      10
      1
  2. 100 liraya bilet alır 21000 lira ceza ödetir . Alkolik ergen tipler cidden maça gelmesin bizleri de soğutuyorlar tribünde . Adamlara küfür etmeyin diyoruz 10 kişi atarlanıyor .

    10
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu