Kime göre Batalla?..

Mustafa Müjdat Muratoğlu, Gökhan Abdik ve Özkan Öztürk’ün futbolun “en”lerini konuştuğu Sana Göre, Bana Göre’nin 2. bölümüne Teknik Direktörümüz Pablo Martin Batalla damga vurdu.

Youtube Yeni Açık kanalında Özkan Öztürk, Gökhan Abdik ve Müjdat Muratoğlu‘nun hazırladığı “Sana Göre Bana Göre” adlı programda haftanın konusu “Süper Lig’in Gurme Yabancı Futbolcuları” oldu.

Belirlenen 16 yabancı oyuncu, eşleşme usulüyle elemeye girdi ve yorumcular birinciyi belirledi.

Yarışmanın dışında eski günlere dair sohbetlerin, anıların ve ilginç bilgilerin yer aldığı programda Bursaspor ismi sıkça lanse edilirken, Pablo Martin Batalla hakkında yapılan yorumlar etkileyiciydi.

Fernando Belluschi, Maxim Romaschenko, John Moshoeu, Lomana LuaLua, Njitap Geremi, Teofanis Gekas, Tita, Boupendza, Cicinho, Franco Cangele, Eneramo, Skoko, Niasse, Kona, Lazarov gibi futbolcuların yorumcular tarafından eşleştirildiği keyifli programın yayınlanmasından bu yana 4 ay geçse de bir kez daha izlemek isteyenler için yeniden paylaşıyoruz.

İyi seyirler.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu