Bursaspor’un eski oyuncusu rakibimiz olacak!

Bursaspor’un cumartesi günü Eskişehir deplasmanında ligde karşılaşacağı Anadolu Üniversitesi Futbol Kulübü, Bursalı teknik adamla anlaştı.

Eskişehir ekibi, daha önce Bursaspor’da oynayan ve bir dönem Yılmaz Vural’ın yardımcılığını da yapan teknik direktör İlhan Var ile anlaştı.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Anadolu Üniversitesi FK, düzenlediği imza töreniyle 45 yaşındaki UEFA A Lisans sahibi teknik adam İlhan Var ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Galip Özsarı, Var’ın liderliğinde takımın 3. Lig’deki performansının daha üst seviyelere taşınacağına olan inancını dile getirdi.

İŞTE VAR’IN TEKNİK EKİBİ

İlhan Var’ın teknik kadrosunda yer alan isimler şöyle:

Gürcan Alkan (Yardımcı Antrenör), Hasan Tuncel (Yardımcı Antrenör), Ahmet Kerem Gezen (Yardımcı Antrenör), Veysel Beşik (Kaleci Antrenörü), Çağlar Aksaray (Atletik Performans Antrenörü) Ferudun Fikret Özer (Analiz Antrenörü).

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. A. Üniversitesi her maç kerkilirken bişey yok bursasporla oynuyacakları hafta hoca, degiştir ne güzel her hafta düzülüyon işte ne var bir maç daha düzül, bu da gelir bize kaldırır şimdi, dikkatli olmak lazım kime ne yaptıysak artık herkez bize bilenmiş, Bursaspor un daha ilk yarıda acımasızca saldırması gerek

    29
    5
    1. @Soner yorumuna yanıt olarak

      Aynen. Yok efendim sabırlı oynamak falan, bunları geçicen artık.Golün gelmesi geciktikçe rakip yerden kalkmıyo. Bu 3’üncü ligde maça girer girmez saldırcan ve ilk gol, çarçabuk atıcan.Yoksa biz bu sene lige mige çıkamayız. Bi de takımda fazla kaşar olmuş. Ahmet İlhan, Muhammet, Musa Çağıran ve İlhan Depe’nin yürüyecek halleri yok. Bu hafta Muş takımında gördük, isimsiz ama köpek gibi koşan, hem uçan hem de kaçan oyuncuları var. Devre arası transferde biz de mutlaka böyle oyuncular bulup almalıyız. Muş maçında rezalet futbol, yine geçen seneki gibi karşı kaleye gidemeyen bitik bi takım vardı. Karamsar olmak istemiyorum ama, bu hafta gözüm çok korktu. Herkes Bursaspor’a karşı bilenip de çıkıyor. Ayrı bir motivasyonla oynuyorlar bize. O yüzden kaşardan çok diri ve kemik gibi adamlara ihtiyacımız var.

      6
      16
        1. @Bursammm yorumuna yanıt olarak

          2010 tecrübeli futbolcular ile ŞamPion olduk. Mühim olan defans. Orta sah tecrübeli futbolcular ilaç gibi.
          Sen başka maçı izlemiş olman lazım.
          Takım durmadan hücum futbolu ortaya koydu. Şans bizden yana değildi. Bize çalım atan genç dinamik futbolcuya ihtiyacımız var , Volkan Şen tarzı

          3
          3
        2. @Bursammm yorumuna yanıt olarak

          Geçen yıllarda bizim de yaş ortalaması 22 lerde idi sonuç küme düşmeye yetiştireme dik 1,2,3 ligte durabildik,bu yönetim gelmese idi bal Ligi’nde idik.

          5
          1
    2. @Soner yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular maç öncesi kontrol noktalarında yaşanan sıkıntılarda polis in savunduğu konu sahte kopya bilet olduğu için bu şekilde uygulama yapıldığı şeklinde nerede görülmüş ki 3 noktada kontrol olduğu dünyada yok zaten Bursa da hep birşeyler denenir koskoca sivil bir kaç amirin hitaplarını duydum inanın utandım milli maçta şöyle bir olay yaşandı elinde Bursaspor bayrağı olan milli formalı birine bayrağı bırakması aksi takdirde içeri alınmayacağı söylendi bırakmadı bayrağı hatta spor şube yi çağırdılar dışarı atıcaklardı yine çıkmadı bayrakta plastik boru var mış yahu insanlara binlerce plastik borulu bayrak dağıtılıyor vede herkes farklı takım formaları ile maça gelirken bu gibi şeyler neden Bursa da yapılır acaba güvenlik güçlerimiz Diyarbakır da bunu yapabilir mi veya o şekil davranan polisler nereli bizde onları bilelim

      6
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu