PFDK’dayız!

Bursaspor Kulübü Muşspor maçında yaşanan “saha olayları” nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

“BURSASPOR Kulübü’nün 29.09.2024 tarihinde oynanan BURSASPOR – MUŞ SPOR KULÜBÜ Nesine 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

Ayrıca MUŞ SPOR KULÜBÜ’nün 29.09.2024 tarihinde oynanan BURSASPORMUŞ SPOR KULÜBÜ Nesine 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “6 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 40. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine,

MUŞ SPOR KULÜBÜ futbolcusu EFE KARAOĞLU’nun aynı müsabakadaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 30.09.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. şaşırdık mı? tabi ki hayır.
    kendi takımını rahatlatmada, ondan en yüksek performans, almada, rakibi ve hakemi baskı altına konularında sıfır olan tribünlerimiz,
    içeride ve dışarıda demeden. hemen hemen her hafta kulübe ceza aldırmada kusursuz maalesef…

    tribün işlerinde nicelik kadar, hatta daha fazla nitelik önemlidir.
    bunu görmek, anlamak, uygulamak ve yaşamak umuduyla herkese iyi günler.

    mevcut kapasitesi ile teksas bunu beceremez. yönetimin mutlaka devreye girip bu saçmalıklara artık bir son vermesi gerekiyor.

    kulüp tarihinin gelmiş-geçmiş en güçlü bu yönetimi, bu tribün sorununu çözemezse bundan sonra geleceklerin çözüm konusunda hiç şansı yok.

    18
    2
    1. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

      Sende bir tutturmuşun trübünlere mana bulmayı her hafta aynı teraneden gidiyorsun hiç diğer takımın seyircilerinin yaptıklarına bakıyormusun neden üç büyütülmüşlere ceza verilmiyor her maçta küfür ediliyor merdiven boşlukları hak getire sahaya cisim atmalar hakeme sövmeler ama kimse sesini çıkaramıyor nedense hiç ceza verilmiyor Bursa taraftarı bacak bacak üstüne atsa ceza veriliyor nedenini sen benden daha iyi biliyorsun da yazamıyorsun yazamazsın 43 bin kişinin gittiği yerde ister istemez olumsuz şeyler olur bursa taraftarı hiç bir suç işlemeseler bile 43 bin kişi stada gittiler diye çok kalabalıklardı cezası kesecekler şu taraftar düşmanlığından vaz geçin

      4
      10
      1. @ŞEMSİ yorumuna yanıt olarak

        TARAFTAR OLMADAN ÖNCE İNSAN OL

        Hay senin üç büyütülmüşüne de, merdiven boşluğuna da, bacak bacak üstüne atmana da, çok kalabalıklardı cezana da…

        Bu ülkede seninki kadar ceza yiyen başka taraftar yok.

        Bir de bu pislik tribünleri korumaya kalkmış dürzü.

  2. sahaya yabancı madde atmak huy oldu bizim taraftarda. kulübe her maç gelen cezayı geçtim, rakibin ekstra performanslı oynamalarına sebep oluyorlar. buna acilen bir şekilde çözüm bulunmalı

    11
  3. teksas ilginç bir şekilde bu maçta olgunluk gösterdi o taraftan sahaya hiç yabancı madde atılmadı. kuzey kalede ise tam tersi bir grup kendini bilmez mağara adamı sahayı yağmura tuttu. Bunlara artık bir el atılmalı

    10
  4. İlk iç saha tokat maçında ortamı görünce duygulandım içimden inşallah bu güzel tabloyu bozmayız dedim.40 yıllık türübüncü olarak bu kadar çocuğun bu kadar kadın taraftarın olduğu bir ortam daha önce ne yeni stadımızda ne de eski stadımız da görmemiştim.Malesef korktuğum başıma geldi ve muş maçında stad da bitmeyen kavgalar sahaya atılan yabancı maddeler hele sosyete diye adlandırğımız tirübünde kavga 20 dakiaka falan sürdü.Seyredin bakın seyirci sayısı nasıl hızla düşüyor seyredin kimse eşini çocuğunu kavga ve şiddetin olduğu yere getirmez ve getirmeyceklerini ilerleyen haftalarda göreceksiniz.Bir tirübün bir tkım nasıl sabote edilir gördük.

    1. @Gemlik yorumuna yanıt olarak

      Hemşehrim, tribün lideriyim diye ortada gezenler etrafına 15 yaşında çocukları ve muptezelleri toplarda böyle olur.

      1
      1
  5. Düzce Deplasmanı saha olayları__42.000 TL
    Tokat maçı saha olayları__________21.000 TL
    Tokat Maçı merdiven boşlukları__18.000 TL
    Ergene velimeşe____________________0,00 TL
    Muş Maçı saha olayları __________ (20.000 Tl civarlarında gelebilir)
    Muş Maçı merdiven boşlukları___ (31.500 TL gelecek 2.ihlal)
    Toplam Tahmini : 132.500 TL

    Bu yorumu yazma sebebim futbolculara su şişesi atanlar (biri bizim futbolcumuzun kafasına geldi) Torpil patlatanlar, küfür edenler görsün. Bursaspor aşığıyım diye maçlara gelip zaten zor durumda olan takımına ceza aldırdıklarını görsünler. Bu davranışlara devam ettikçe cezalar katlanarak büyüyor.

    Asıl kötülük şu: bu disiplinsizler yüzünüzden tribün kapatma cezası gelince kulübün en iyi gelirlerinden biri olan bilet gelirleri bıçak gibi kesiliyor. bir de üstüne ceza ödeniyor. Ondan sonra bursaspor neden bu durumda. Tek suçlu eski yönetimler değil yani bunu da bilin. Şu an kulübe tek zarar veren siz taraftarlarsınız.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu