Bursaspor Basketbol Yalova’da mağlup!..

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi hazırlıklarına devam eden Yalovaspor Basketbol, Bursaspor ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında 87-84 galip geldi.

90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, Yalovaspor Basketbol baştan sona üstün bir performans sergiledi. İlk yarıyı 51-37 önde kapatan Yalova temsilcisi, ikinci yarıda da rakibine üstünlüğü kaptırmadı ve maçı 87-84 kazanarak galibiyet serisini 20 maça çıkardı.

Yalovaspor Basketbol‘da Wes Clark 20 sayı, 2 ribaund, 2 asist; Travis McConico 16 sayı, 7 ribaund, 6 asist, 2 top çalma; Martin Peterka 16 sayı, 4 ribaund, 3 asist; Egemen Güven ise 14 sayı, 13 ribaund ile maçın öne çıkan oyuncuları oldular.

Bursaspor Basketbol’da ise en skorer oyuncu 17 sayı ile David Michineau oldu. Michineau’nun yanı sıra Donte Grantham 16 sayı, 12 ribaund ile etkili bir performans sergilerken, David Mutaf 16 sayı, 3 ribaund, 2 asistle oynadı.

Kaynak
Yalovamiz.Com

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kafası karışık bir yazı olmuş …
    Kim ? Kimi yendi ? Belli değil.🤔

    Sen ne anlatıyonn be abi, ne diyoon be abla.🏀⛹️‍♂️

  2. Acaba benmi yanlış okudum yukarda yalova galibiyet serisini 20 maça çıkardı yazıyor biz geçen hafta özel maçta yalovayı yenmiştik..

    2
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu