Teksas: Bu haksızlığı kabul etmiyoruz!

Bursaspor’un sembol taraftar grubu Teksas, Muş maçı öncesi Stad girişiminde yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Teksas, Timsah Arena giriş kapılarında  başlayan ve turnikelere kadar devam eden sıkıntılar konusunda faturanın taraftara kesilemeyeceğini belirterek, camiaya bir duyuruda bulundu.

Teksas’tan yapılan açıklama şöyle:

6 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. Kabul etmesek ne olacak herkes kendine çeki düzen vermeli. 27 yaşındayım aklı başında biri olmasan stadta 10 kere kavga etmiştik. Birisi atkına iş koymaya çalışır diğeri maraton üstteki locadan içtiği bardaktaki sudan kalanını aşağı iki kere atar milleti ıslatır. Tuvalette sifon çekmeyi bilmeyen, içeride insan olduğunu bile bile kapılara şey yapanlar maça mı geleceğiz takımı desteklemeye mi? Merdivenlerden aşağı iniyorsun maç bitmiş kapılar açık değil böyle 15 tane sorun varken bir insan pazar gününü ağrımayan başını niye ağrıtmaya gelsin? 20k kombine sattın yap en ucuz bileti 350 tl yap gelmesin çoluk çocuk kendini alkol içerek bir şey yaptığı zanneden beyni olgunlaşmamış insanlar.

    66
    3
    1. @Müco1963 yorumuna yanıt olarak

      sahanın içini olduğu gibi dışını da kulübün yönetmesi ve yönlendirmesi lazım.
      tabi emniyet ve tff yetkilileriyle koordineli bir şekilde.
      stadın temizliği ve bakımı da ayrı bir konu.
      belli ki artık maçlarımızı full tribünlere oynayacağız. bunun devamını istiyorsak bazı düzenlemeler ve değişiklikler şart.
      yönetim bu konuların çözümü için kendi içinde yeni bir departman açmalı.
      belli zaman diliminde 45 bin kişinin bir araya gelip dağılması kendi haline bırakılamaz. bırakılmamalı…

      13
      1
    2. @Müco1963 yorumuna yanıt olarak

      Sonuna kadar doğru. Stadyum çevresindeki demir bariyerler de ya tamamen kalkmalı ya da heryerinde kapı olup çıkış rahatlatilmali çok mu zor birsey maçın bitimine 15 dk kala o kapı kilitlerini acmak. Çok eksik var cok. Acemlerdeki köprü de başlı başına problem 1 köprüden binlerce kişi geçiyor. Hastane yapmışlar mac günü oraya ambulans degil motor bile sokamazsin

      15
      3

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu