Bir daha tekrarı yaşanmayacak!

Bursaspor Kulübü Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal sosyal medya hesabından taraftarın Muşspor maçı öncesi emniyet güçleri ile yaşadığı olaylar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Enbiya Topal’ın açıklaması şöyle;

Sosyal medyada dolaşan görüntüler ve daha fazlası kulübün elinde mevcut.

Emniyet görevlileriyle ve özel güvenlikle gerekli görüşmeler yapılıyor.

Hangi noktalarda sıkıntı yaşandığı ve bunların neden gerçekleştiği üzerinde durulacak ve bir daha tekrarı yaşanmayacak.

13 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. İnsanların ” Bursaspor seyircisini çok takdir ediyoruz müthiş taraftarı var ” deyince çok gururlanıyorum.
    Cümlenin sonunda ” ama ” diye devam edince çok üzülüyorum. “Ama” nın arkası kötü:
    Niye her maçta bizim çocuklar buna maruz kalıyor : Sebep belli. Kendine hakim olacak kadar iç kardeşim 😡😡Sana içme diyen yok.
    Ama belli bir kesimin amacı hep bu. Kavga ve problem. Ondan sonra her yerde adımız çıkar dokuza , birdaha inmez sekize. Yazık çok yazık

    31
    1
    1. @Nicea yorumuna yanıt olarak

      Mesela ben tokat maçına 5 yaşındaki oğlumu ilk defa getirebildim Kuzey kaleden bilet bulabildik oraya gitttik tokat taraftarina yakın bir yerde oturduk devre arası oraya gelmiş 40-50 kişilik tokat taraftarina saldırmaya kalkıyor bizim ergen sevimsiz kendini saçma sapan biseylerle ispat etmeye çalışan 20-30 kişilik bir grup yahu o kadar beyinsizler ki taaa anasının nikahindan su şişesi atıyorlar su şişeleri bize geliyor oğluma gelecek neredeyse Muş maçına da götürdüm yine bir olay sonuç daha da hiçbir maça götürmüyorum çocuk Bursaspor u sevsin başka takım tutmasın diye uğraşıyoruz böyle sevimsiz kendini en çok Bursaspor’lu gören Bursaspor’a hiçbir faydası olmayan aksine zararı olan veledler acil olarak temizlenmeli millet çocuğunu eşini getiriyor tenizleyin bu arkadaşları acill

      23
      1
  2. 1000 kişinin huzurunu bozmaya 2 kişi yetiyor, kavga edenler sahaya madde atanlar fişlensin . ben elalemin şerefsizini çekmek zorunda mıyım ? biri 5 diğeri 10 yaşında 2 çocuk getiriyorum stada kılına zarar gelsin dünyayı yakarım. bu iş ciddi . Polis olayları alevlendiren değil yatıştıran olmalı

    27
    1
  3. Girişte ki uygulama çok saçma stada girerken turnikelerde okutuyoruz zaten yazık günah çocuklar ezildi bayanlar var kaldırılsın çocuğumla gelecektim vazgeçtim bide en ufak Bi şeyde polislere vurmaya kalkıyorlar ayıptır yazıktır

    11
  4. Bu stad yapılırken şu kadar kapısı olacak cok kısa sürede 43 bin taraftar aynı anda girebilecek cok kisa surede de cikabilecek denilerek yapıldı ama gelin görün ki giriş kapilari kapali guney kale arkasina girebilmek için hastanenin arkasından taa vip girisindeki bilet satis noktasına kadar yürüyüp tekrar sağa dönüp bi dunya daha yuruyerek turnikeye gecmek lazim bir sürü kapi var ama kapalı kapilar niye açılmıyor akıl almiyor insanlar esi cocuguyla maclara gelmekten cekiniyor bu kadar yurutulmez bir taraftar

    10
  5. Oraya eğlenmeye ve mutlu olmaya gidiyoruz , bir kaç kendini bilmez kavga ediyor tüm keyfimiz kaçıyor, çocuklar ile geliyoruz , Bursaspor sevgisini aşılamak için ama tedirgin oluyorlar,kavga edenlere bakıyorsun hepsi Bursaspor forması giyiyor, Türkiyede birbirinin canını acıtan başka bir taraftar gurubu var mı acaba.

  6. polisler böyle yaparsa aileler gelmez serserilerle uğraşırlar. Yönetime ricam aileleri küstürmeyin yoksa bursasporun herhangi bir anadolu kulübünden bir farkı kalmaz

  7. Proje sorumlusu bayan, giriş ve çıkışlarda,stad çevresinde ışıklandırmada sıkıntıları da giderirseniz, isabetli olur.

  8. 38 yaşındayım, yaklaşık 25 yıldır tribünlere gelirim, ,bir kez bile stada alkollü gelmedim, evet içmek isteyen içebilir ama adabınla içersin. oğlumu getirdim stada sevincini, coşkusunu anlatamam.
    stadın sıkıntıları; arabayı 15-20 dakika mesafedeki Hudavendigara park etmek zorunda kalıyoruz. sonra yürü babam yürü. kaç yıldır aynı şekilde yağmurda, çamurda. stada girmeden polis kontrolü, onu geçiyoruz ordaki biletsiz seyirci ve polis arasındaki arbedeye şahit oluyoruz. orayı geçip merdivenlerde sıkışıp kalmış taraftarlar çoluk, çocuk, kadın, erkek herkes üst üste dayanmış bir şekilde ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum. ileriye gitmemiz gerekirken daha çok geri gidiyoruz. turnikelerde çok yavaş ilerliyor. 3 yerde kontrol oluyoruz böyle bir saçmalık yok. yazıklar olsun bu duruma sebep olanlar. stadın içinde üst taraflardan aşağıya doğru meşale atanı, su fırlatanı ne yapmak lazım acaba.
    yazık kaç kinini kafasına üstüne geldi, hiç düşünmüyorlar mı acaba, ya ters bir durum olsa, allah korusun.
    acaba tam dolmasa daha mı iyi olur. daha rahat eder belki gerçek taraftarlar.

  9. Bu jenerasyon rezil bir grup yani böyle bir taraftar grubu olamaz her maç her deplasman problem tavsiyem her maç seyircisiz oynansın bu taraftara ihtiyaç yok yazık saha içine atılan maddeler yenilen cezalar çoluk çocuktan taraftar olmaz bu nasıl bir sevgi zarar verir mi hiç insan sevdiğine.

    2
    1
  10. Yönetim uyuma bu tamamen bir rezilliktir.Böyle bişey olabilirmi.İnsanlar buraya eşiyle cocuğuyla eğlenmeye geliyor.İlk defa geçişler bu kadar zordu.Amacınız biletsizler ise turnikede içeri girdikten sonra paketlicen.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu