GSİM’den Stadyum kararı!..

Geçtiğimiz hafta gündeme gelen, Eskişehir deplasmanında oynanacak Anadolu Üniversitesi maçının ESOGÜ Stadı yerine Eskişehir Atatürk Stadyumu’na alınması çağrısı olumsuz yanıt aldı.

Geçtiğimiz hafta gündeme gelen, Eskişehir deplasmanında oynanacak Anadolu Üniversitesi maçının ESOGÜ Stadı yerine Eskişehir Atatürk Stadyumu’na alınması çağrısı, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan tarafından reddedildi.

Anadolu Üniversitesi‘nin kalıcı olarak Eskişehir Atatürk Stasyumu‘nda oynama isteği uzun zamandır devam ediyor. Geçen sezondan bu yana ESOGÜ Stadı‘na  gelen konuk ekipler sahanın zemini hakkında şikayetlerde bulunuyordu. Özellikle tribün olmayan kısımda zeminin futbolcuların sağlığını olumsuz yönde etkileyebileceği fikri yüksek sesle konuşulsa da burada müsabaka oynanmasından vazgeçilmedi.

Sentetik zeminin özellikle belli bölgelerde aşırı deforme olması şikayetlerin altını doldurur cinsten ama hiçbir önlemin alınmaması ve düzenlemenin yapılmaması Bursaspor’u bu hafta bekleyen asıl tehlike olarak görülüyor.

2017 yılında hizmete açılan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Stadyumu 3200 kişilik.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Asabi yorumuna yanıt olarak

      Hadi be yaa. Ne kuyruk acısı olcak. Bursa’dan gelecek 1000-1500’le sınırlı taraftar için koca stadı niye açsın adamlar. Helemaç gece oynanacaksa, o koca statın elekrik parası, temizliği, kılı yüyü, büyük para. Artı, yağmurlar başladı, saha bozulacak, oynatır mı adamlar?

      3
      27
    2. @Asabi yorumuna yanıt olarak

      isabet olmuş.
      taraftar gitseydi bir şekilde problem çıkaracak, yükselmekte olan marka değerimiz zedelenecek, kulüp ceza ödeyecekti.
      bence kulüp deplasmana taraftar götürmeme kararı almalı. bunu federasyona bildirmeli.
      eğer seyirciyle maç kazanma garantisi olsaydı burada Muş’un lime, lime olması gerekirdi.

      4
      1
    3. @Asabi yorumuna yanıt olarak

      Neden? Buna federasyonun müdahale etmesi gerekir,belli ki ilgili memur arkadaş için sporcu sağlığı önemli değil,koca koca stadlar yapıyorlar sonra maç oynatmıyorlar, varsa mantıklı bir sebep belirtsin eyvallah diyelim, kulüpler bir sürü paralar akıtıyorlar takımlara,bir memurun iki dudağı arasında bu yatırımların heba olmasına müsade edilmemeli,ya ciddi bir sakatlık olursa kaybı bu memur arkadaşmı karşılayacak,müdahale edilmesi gerekiyor sevgili başkan kardeşim.

      11
  1. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan tarafindan reddedildi.Ifade bu..
    Hangi gerekce ile.Bursaspira şahsi bir garezi mi var. Yoksa futbolculara mi düsman. O saha da futbol oynanamaz bilmiyor mu..Bu adam o yeri hak etmiyor. TFF uyuma..! Türk futboluna sahip çik.Bu adamıda kapinin önüne koyun.

    12
    1
  2. Adamlarda puan mücadelesi veriyor neden kendılerıne negatif yönde bırsey yapsınlar haklı adamlar jimnastik burda maç oynamak istese bız kabul edermıyız böyle düşünun bız Bursasporuz çıkar orda yener gelırız

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu