Enes Çelik: Güvenimiz tam

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, 0-0 eşitlikle sona eren Muşspor maçının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Başkan Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bizi yine yalnız bırakmayan vefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ligde erken gol atıp rakiplerimizin gardını düşürmemiz gerekiyor. Vakit geçtikçe rakibin direnci artıyor doğal olarak…

Daha çok mücadele edicez. Futbolcu kardeşlerime ve teknik heyetimize güvenimiz tam.” ifadelerini kullandı.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İlk önce TFF bu haksızlığa karşı önlem almalı .
    Kalecinin yaptığı futbol ile alakası yoktu.
    Kalecileri ceza almalı…!

    31
    1. @Bünyamin yorumuna yanıt olarak

      Evet ama problem tff degil inune gelen yerde sadece zaman gecirmek madem zaman geciriyorsun ver sariyi devam ederse ver kirmiziyi soyunma odasinda sakatlik yapsin ama kackere sadece zaman gecsin diye bunlari yaparsan oyunda hakem bitmis tff ne yapsin

  2. Devre arası 2 tane oyuncu almamız lazım başkanım 1 tane dinamik çalım atan dikine oynaya bilen ortasaha bir tanede hızlı çalım atan skorer bir kanat oyuncusu keşke enveri alsaydınız ilhan depe ve hamza gür malesef çalım atma yetenekleri yok ve bizle oynayan her takım malesef kapanacak ve defans yapacak özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda

    23
    5
  3. Bu isin sakasi yok birkac mac boyle oynarsa takim tepeden kopariz ve sonu husran olur. Biraz ciddiyet gerek yonetim ve taraftar gerekeni yapiyor ancak futbolcular henuz hazir degil.

    14
  4. Canım başkanım. Biz rahatız. Biz bu sene bu foseptik çukurundan çıkarız. Sen de rahat ol.

    Tek ricam, oğlum iyi bir Bursasporludur. Bu yıl Adana’da Üniversiteye başladı. Bursaspor maçlarını naklen verdiğini zanneden şu LINE TV eziyetinden kurtulmak, takımını adam gibi bir yayından izlemek istiyor. Bunu düzeltin lütfen.

    Saygı sunar, selam ederim.

    13
    4
  5. Başkan kanatlardaki topçulara 15 gün 7/24VOLKAN ŞEN
    in çalımlarını izleme cezası verelim ozaman kapanan takımların kilidi çözmeyi öğrenirler.

    4
    1
    1. @Bursaspor yorumuna yanıt olarak

      Doğru tespit. Özellikle o kendini bi poh sanan İlhan Depe lavuğuna izletmek lazım. Bu maçta bi bok yapmadı rezil. Ah ulan be. Hain dediğimiz o Volkan Şen olacaktı şimdi takımda. O yerden kalkmayan kalecinin ve Muş defansının defalarca içinden geçmezse ben bişey bilmiyom.

      4
      4
  6. Yandakiler Muş yöneticileri sanırım. Böyle bir ortamı rüyalarında bile göremezlerdi. Kasketli dayı tedirgin…

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu