Rakip takım hocasız kaldı!..

Anadolu Üniversitesi, hafta sonu oynanacak Bursaspor maçı öncesi Teknik direktörleri Caner Karuk ile yollarını ayırdı.

2024-2025 sezonuna ekonomik belirsizlik yüzünden sancılı başlayan ve lig maratonunda geride kalan ilk 4 maçtan 3 yenilgi, 1 galibiyet alarak 3 puan toplayabilen Anadolu Üniversitesi’nde, son üç maçta alınan yenilgiler sonrası, fatura teknik direktör Caner Karuk’a kesildi.

Konuyla ilgili Anadolu Üniversitesi Spor kulübünden yapılan açıklamada,

“Teknik direktörümüz Caner Karuk ile yapılan görüşmeler sonunda, karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze kattığı değerler ve gösterdiği çalışmalar için teşekkür eder, kariyerinin geri kalanında başarılar dileriz.”

açıklamasını yaptı.

RAKİP BURSASPOR
Diğer taraftan ligin 5.haftasında 5 Ekim Cumartesi günü saha ve taraftarı önünde lig lideri Bursaspor ile karşılaşacak Anadolu Üniversitesi’nde, Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak karşılaşma öncesi, yönetim yeni teknik adam sorununu biran önce çözmek için görüşmelere başladı.

Kaynak
Eskisehir.Net

3 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

  1. Anadoluu Üniversitesi takımı, gitsin üniversiteden alsın bi hoca. Noolcak ki, ordahocadan bol ne var? Doçentler, Prof’lar, seç beğen al, koy takımın başına. Sonra hafta sonu biz gelelim, 3 atıp dönelim.

    4
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu