ANKET – Maçın oyuncusunu seçiyoruz!

Bursasporluyuz.Org kullanıcılarının oylarıyla Muşspor karşılaşmasında "Maçın Adamı" seçiliyor.

Bursasporluyuz.Org kullanıcılarının oylarıyla Muşspor karşılaşmasında “Maçın Adamı” seçiliyor.

Sizce Muşspor maçının en iyi oyuncusu kimdi?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

4 Yorum Onay bekleyen 3 yorum var

  1. Bence oyuncuların hiçbiri iyi oynamadı, rakip takım neredeyse 20’ye yakın gol olabilecek veya tehlikeli pozisyona girdi orta saha ve ön defans kötü günlerindeydi eğer rakip takım becerikli olsa skor iyi olmazdı , hücum hattı biraz kopuktu birbirlerine çok uzak kaldılar ve çok pas hatası yaptılar, tabiki Bursaya gelen takımlar Bursaspor’un 4’cü lig takımı değil hala 40 bin seyircisi olan yerde sürünen Devi Devirmeye geliyorlar dünkü maçın aynısını tekrar tekrar sezon boyu yaşıyacağız onun için teknik kadro oyun taktiğini maç içinde değiştirmesi lazım golü bulana kadar sonrası çözülür gider

    9
    4
  2. bence bursaspor adına hamza gür idi. her yerden çıktı. top ayağına yapıştı resmen. top çaldı paslar attı. buna rağmen kalecimizi seçmek şaşırttı beni açıkçası. kucağına gelen top için mi? tamam iyi kaleci de maçın adamı da olmaz. ilhan depe de olamaz çok dağınık oynuyor. dikkat ederseniz sebepleriyle yazıyorum eksiye abanmakla gerçekler belirlenmiyor öyle gizli gizli! dediğim gibi maçın adamı tabiri fazla zaten bursada en iyi olan olur en fazla. bu maçta öne çıkan iki takımda da kimse yoktu. muşsapor zaten oynatmamak ve oynanamamak için gelmiş böyle takımlara uyuz oluyorum yenilmesi caiz bunların. sinirlerle oynar böyle takımlar. sonra türk futbolu neden böyle? yerde yatan yatana sebepsiz yere. bizde neden yok yatan da onlarda var. avrupada ingilterede şöyle yatsalar hakem yüzlerine bakmaz kartı zaten basar hemen. bizde bu seviyelerde hakemler iyice berbat. ama bahanesi yok atacaksın boğacaksın rakibi. bilinçli ataklarla yeteneğini ortaya koyacaksın piç edeceksin bak yatarlar mı rezil olunca!

    7
    3
  3. Bizim alt yapıdan . geçen sezondan kalan gençlerde iş yok.
    Hala aynı hikaye..
    Bakalım nereye kadar..
    Neyse bu sezon bali koşuyorlar.
    Göze çarpan bu ..

    1
    1
  4. abdullah tazgel hamza gürden fazla mı oy almış futboldan anlamayanlar anketi basmış. eksileriniz de böyle mantıksız işte. hamza roket gibiydi. driblingleri ayağa pasları ileri geri koşuları top kapmaları hele anıl neden maçın adamı şaka mı bu? bir kez top üstüne geldi. adamların doğru düzgün atakları yoktu ciddi en azından kaleyi bulan. anıl iyi kaleci ayrı mevzu ama maçın adamı şaka olmalı. ilhan bir iki pozisyonda gördüm o ne yaptı? ahmet ilhan çabaladı sadece sonuca gidemedi sonuçta golcü ve gol atamadı. ama hamza görevini yaptı. neyse analiz yapmadan isme göre oylar işte. ülkenin siyasi seçimleri de böyle fazlası değil. hep duygusal ya da mantıksızca sebepsizce.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu