Ahmet İlhan Özek: “Biz futbol oynamaya çalıştık ama…”

Takım kaptanımız Ahmet İlhan Özek'in maç sonu açıklamaları..

Takım kaptanımız Ahmet İlhan Özek’in maç sonu açıklamaları..

11 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. Sahaya cisim atmak nedir?
    Kaptan olgunlukla karşılamış, canları sağ olsun diyor. Başka futbolcu olsa -yanlışlıkla da olsa- taraftara veya takıma küsebilirdi. Bu konumdayken, hedefimiz belliyken bunu yapmayın işte.
    Mağaranızdan çıkın, biraz medeni olun.

    34
    1
  2. Ulan hala akıllanma falan yok.
    Da borçlar bitmeden yenisini ekleniyor…beyini yoksun taraftar yüzünden!

    17
    2
  3. Maalesef bizde sahaya yabancı madde atmak artık gelenek haline geldi kazanırsan sorun yok kazanamazsan sahaya yabancı madde😡😡

    11
  4. futbol oynamaya çalıştık ama bilinçli değildik.çok dağınık ve plansız takımız. böyle rakipler hep olacak. yatacaklar sebepsizce sinirlerimizle oynayacaklar daha düzgün ataklar yapmamız lazım. kısa paslarla ara paslarla yayılmamız lazım ceza sahasına. çaresiz bırakmamız lazım. top bizdeyken akıllıca davranmazsak hep böyle açıklamalar gelir.kanatlardan ortalar yapmalıyız. duran toplarla gol bulmalıyız. ceza sahasında iki çalım basarsın penaltı yaptırırsın. birçok yöntem var ama biz uyuduk. evet karşımızda çağdışı bir takım vardı ama böyle çok takım olacak büyük takımlar hedeftir ve büyük takımları büyük yapan böyle numunelik takımları yenmesidir. taraftar 40 bin küsur korku salmamız lazımken telaş yapıyoruz. ayağa oynayın geriye dönmeyin musa gibi. kısa paslarla sokulun ara pas atın. şutlarla yoklayın. orta yapın. dağa taşa şutlar çektik. batalla kendi oynasa illa atardı. mücahit can çok formdayken maçın kaderini belirledi. onun uzaktan şutlar çok etkiliydi. formdaydı. bak bu maçta olmaması bedavadan nasıl kötü oldu. ucuz kart görmeyin!

  5. 1)maratonda ufak bir çocuk 8-10 yaşlarında kimse kusura bakmasın ama net bir tinerci bir başına girmiş içeri bir şekilde, elinde su balonları atıyor sahaya yanındakiler vs zor müdahele ettik aldık elinden.
    2) küfürle başlıyorum hepiniz anladınız 🙂 yahu koltuğun üstüne çıkmak nedir arkadaş, koltuklar katlanıyor ya dur arasında betona bas bu kadar mı kafan çalışıyor bu kadar mı gerizekalısın kimse müdahele etmiyor edince kavga çıkıyor (oturmaya gelmedik ama koltuk üstünde tepinmeyede gelmedik, sen betona basıp zıplasan daha rahat olur biz öyle yapıyoruz.

  6. Her zaman arkanızdayız kaptan yeter ki siz mücadele edin. Burda boş yapan yeni nesil skor taraftarlarına da aldırış etmeyin.

  7. kolay değil herifler yok pozisyonda yerlere atıyor kendini kalkmıyorlar. ben de tasvip etmiyorum ama izlerken delirdim resmen. hakem kaleciye erken kart gösterse bunlar olmayacaktı. hakem taraftarın tahrik olmasına sebep oldu. kaleci çarpışma yok pozisyon yok top auta gitti durduk yere sarısı varken yere attı kendniii sen hakemsen kırmızıyı basarsın embesil gibi izlemezsin. taraftara valla kızamıyorum. maçın içine ediyorlar mevlana gibi izleyecek ortam yok ne yazık ki! keşke ceza yemesek keşke atmasak ama delirttiler. göz göre göre hakkımızı yiyorlar çiçek mi atacaklar. futbolun içinde oluyor işte. fazla da sinmeyin önüne gelen ceza yazar. amedliler sahaya girer bir halt olmaz bize saçmasapan cezalar gelir defolsunlar!

  8. Kaptan, maç gecesi saat 19.00 ile 21.00 arası neredeydin? Seni göremedik de.. Merak ettik. Ama neyse bu röportajı izledikten sonra hiç olmazsa iyi olduğunu öğrenmiş olduk. Yoksa kayıp ilanı verip, rahmetli küçük Narin gibi seni de arama kurtarma ekipleriyle birlikte aramaya başlayacaktık.

    2
    12
  9. Bu lig için hedef takım biziz. Tüm takımlar bize karşı ekstra motivasyon ile oynayacak, öne geçerseler zamandan çalmak için oyunu germek için herşeyi yapacaklar. Henüz hiçbir maçta gol yiyip geri düşmedik, fakat bu elbet olacak ve olduğu zaman rakiplerimiz çirkefleşebilir bunu bilmemiz gerekiyor. Bizim yapmamız gereken bu oyuna düşmeden tribünde sadece ve sadece kendi oyuncularımızı desteklemek ve tempo arttırıcı ritim tutup rakibi küfür, yabancı madde vs kullanmadan ses ile baskılamaktır. Bu yabancı madde atalım küfredelim kafası ile gidersek astronomik cezalar alırız, toplanan paralar çöpe gider emeklere yazık olur. Herkes akıllı olsun, Bu Son Başkan Bu Son Yönetim. Bu senede olmazsa seneye kulüp tarihe karışır lütfen akıllı olun artık.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu