Batalla: Bu kadar taraftar gelmişken…

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla 0-0 sona eren Muşspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Batalla oynanan oyundan dolayı memnun olduğu belirtirken “Açıkçası oyundan memnun kaldım. Çünkü çok fazla gol pozisyonu yakaladık. klasmanın üst sırası da bir takımla karşılaştığınız zaman daha denk bir maç bekliyorsunuz. Tabii ki daha iyi yapabileceğimiz çok şey var”

“Özellikle ikinci yarı çok aceleci oynadık. Stadyumda çok taraftarımız vardı. Ondan dolayı da bu durum normal. Çalışmaya devam etmemiz lazım. Daha iyi olacağız. Bu kadar taraftarımız gelmişken onlara galibiyet hediye edememek biraz üzdü.” ifadelerini kullandı.

8 Yorum Onay bekleyen 5 yorum var

  1. a- maça gelirsek REHAVET hem tribün, hemde takım için en büyük tehlike.
    b- ayrıca dolu tribünler bizim takımı baskı altına alırken, sanki gelen rakiplerin oynama arzusu ve direncini arttırıyor gibi. bu anlamda oyunculara psikolojik destek önemli.
    c- şu bir gerçek ki sanılanın aksine lig zorlu geçecek.
    d- takım sahada, taraftar da tribünde sakin ve sabırlı olmalı.
    e- sevgili hocam, bu arada artık yavaş, yavaş röportajlarını Türkçe versen diyorum.

    19
    5
    1. @hıdır ben yorumuna yanıt olarak

      Sevgili hıdır kardeşim. Adam bursa doğumlu değil. Arjantin den buraya gelmiş. Sende yorumlarını İspanyol ca yazsan. Biz anlayabilirmiyiz.? Niye bu ufacık detaylara takılıyorsun.? Konu BURSASPOR ise gerisi teferruat be kardeşim.

      12
      7
  2. Takım yavaş yavaş oturuyor, bugün birçok paslaşma hoşuma gitti , zamanla çok daha iyi olacaklar , gol olmasada paslaşma kısmı özellikle ilk yarı için söylüyorum güzeldi , ikinci yarı gol gelmedikçe biraz panik başladı ve pas hataları oldu . Bu tarz 11kişiyle kapanan takımları açmanın yolunu bulduğumuz an iş tamamdır , yata yata 1 puan almaları tribünde delirtti açıkçası beni .

    12
    4
  3. Bu transferleri sen mi yaptirdin hoca bilmiyorum ama transferlerin çoğu fiyasko. Bize bu ligde musa gibi defansif orta sahalara gerek yok ki. Zaten rakipler gelemiyor. Volkan şen, Sercan tarzı delici adamlar lazımdi. Forvet desen iki tame sakat forvet alındi. Muhammet ve Tahir babaoğlu. Devre arası delici kanat ve sağlam bir golcü alınmazsa işimiz çok zor.

    10
    18
  4. İlk 11 yaslı topçular birde ahmet ile ilhanı macın durumuna göre son 30 dk şok gör etkiyi

    İlk yarıdan pilimiz bitiyor ikinci yarı bası kesik tavuk gibi oluyoruz
    çözüm şart tek forvet mücahit oynasın 11 de dönünce elimizde en hazır forvet mücahit

    Basarılar Pablo

    6
    2

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu