Bursa’da hayat yine duracak: Hedef 3 puan!

Sahasında Muşspor’u konuk edecek Bursaspor 40 bini aşkın taraftarının desteğiyle kazanıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Güneş yönetecek. Batalla yönetimindeki yeşil beyazlıların tek hedefi 3 puan alın 4’te 4 yapmak.

Nesine 3. Lig 1. Grup’ta ilk 3 maçını kazanan, bu maçlarda 8 gol atıp kalesinde gol görmeyen ve 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Bursaspor, 4. hafta maçında bugün evinde 7 puanla 5. basamakta yer alan Muşspor’u konuk edecek.

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmada Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Güneş düdük çalacak. Güneş’in yardımcılıklarını Levent Yeşilyurt ve Adem Mazlum yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Can Ölmez yapacak.

MÜCAHİT CAN CEZALI

Bursaspor’da, geçen hafta deplasmanda Ergene Velimeşespor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Mücahit Can Akçay bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Ayrıca antrenman eksiği bulunan ve henüz hazır olmayan Mustafa Tahir Babaoğlu’nun da maç kadrosunda yer alması beklenmiyor.

Pablo Martin Batalla yönetimindeki yeşil beyazlılar, biletler çıktıktan 3 saat sonra tümünü tüketen muhteşem taraftarının önünde kazanıp, ligde 4’te 4 yaparak liderliğini sürdürmek ve yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu