Karaborsacılara kötü haber!

Bursaspor’un TFF 3. Lig 1. Grup 4. haftasında Bursa’da Muşspor’la oynayacağı maçın satışa çıkan biletlerinin birkaç saat içerisinde tükenmesinin ardından karaborsa alarmı verildi.

Bursaspor’un TFF 3. Lig 1. Grup 4. haftasında Bursa’da Muşspor’la oynayacağı maçın satışa çıkan biletleri birkaç saat içinde tükendi.

Yeşil Beyazlı kulüp yaptığı açıklamada karşılaşmanın kapalı gişe oynanacağını duyurdu.

Ancak biletlerin tükenmesini fırsat bilen karaborsacılar karşılaşmanın biletlerini astronomik fiyattan satmaya çalıştı. Bu durum üzerine Bursaspor Yönetimi harekete geçti.

 

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal sosyal medya platformu X üzerinden BursasporMuşspor maç biletlerini karaborsa yaparak yüksek fiyattan satmak isteyen bir kişinin tespit edildiğini ve kulüp avukatlarının hukuki girişimlere başladığını bildirdi.

Topal yaptığı açıklamada, “Bu şahıs başta olmak üzere karaborsa yaptığı belirlenen tüm şahıslar için kulüp avukatlarımız hukuki girişimleri başlatmıştır. Kimse bu fırsatçılardan bilet almasın ve kanıtlarıyla bize bildirsin.” ifadelerini kullandı.

10 Yorum Onay bekleyen 3 yorum var

  1. Arkadaşlar günlerdir bilet ve tribün konuşmaktan konunun kendisine yani
    Muşspor maçına bir türlü gelemiyoruz…

    Rakip sadece maçı düşünüyor, biz ise yukarı bakmaktan aşağıyı görmüyoruz, şunun şurasında kalmış 24 saat hâlâ maçın kendisi hakkında konuşmuyoruz…

    Lütfen artık maçın kendisine odaklanalım…

    35
    32
    1. @Ertan yorumuna yanıt olarak

      Sahanın içine odaklanması gereken grup taraftar değil teknik ekip ve futbolculardır.Taraftarın taktik teknik değil de bilet ve tribün konuşmasından daha doğal bir şey olamaz bence.

      35
      1
    2. @Ertan yorumuna yanıt olarak

      Ertan sen mi oynuyorsun ilk 11 de 🙂 Merak etme futbolcular odaklanmıştır zaten yeteri kadar
      onlar saha içine odaklansın bizde saha dışına

      35
      1
    3. @Ertan yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Ertan,

      Bizim işimiz tribün ve rakibi baskı altına almak. Biz üstümüze düşeni yapıyoruz. Bırakalım da futbolcu kardeşlerimiz, teknik direktörümüz ve yönetimimiz üstüne düşeni yapsın.

      36
      1
  2. Valla biz 4arkadas aldık birinin işi çıktı Bir bilet boşa çıktı aldığımız fiyata başka arkadaşa aktardık boyle günlerde birbirimizi kaziklamanin anlamı Yok

    26
    1
  3. giseden bilet satilmasin abi , pasodan satilsin adam 5 tanemi aliyo aldigi kisilerin tcsini girsin o sekilde alsin biletleri

    17
    1
  4. Hepsi etiket olsun kepaze olsunlar 3 kuruş kâr edeceğim diye şerefinden oluyorlar ayrıca bunlar tespit edilip maçlara da girememeli.

    16
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu