Bursaspor açıkladı, biletler tükendi!

Bursaspor Kulübü, pazar günü 100. Yıl Atatürk Stadı’nda oynayacak Muş Spor karşılaşmasının biletlerinin tükendiğini duyurdu.

Biletlerin satışa çıkmasından sadece 6 saat sonra, kombineler dahil, 40 bini aşkın olan bütün biletlerin tükendiği ifade edildi.

Deplasman tribünü dahil, 43 bin 361 kapasiteli 100. Yıl Atatürk Stadı’nda Bursaspor’un yine “kapalı gişe” oynaması kesinleşti.

Böylece Bursaspor’un 100. Yıl Atatürk Stadı’nda yeni bir tarih daha yazılmış olacak.

Açıklama şöyle;

Değerli Taraftarlarımız,

Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Muş Spor karşılaşmasının biletleri tükenmiştir.

Maça gelecek taraftarlarımızdan, müsabaka başlamadan en az 2 saat önce stadyuma giriş yapmalarını ve trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini önemle rica ederiz.

Taraftarlarımızın gösterdiği yoğun ilgiye bir kez daha teşekkür ederiz.

12 Yorum Onay bekleyen 4 yorum var

    1. @GencBursali yorumuna yanıt olarak

      Bİ SABREDİN YA
      BJK. VE FB KALEARKALARU İCİN FEDERASYONA BASVURDULAR
      ONLAR OLUMLU NETİCE ALIRLARSA TABİKİ BİZDE YAPARİZ
      BİRAZ BEKLEYİN BAKALİM

      4
      10
    2. @GencBursali yorumuna yanıt olarak

      bu durumu alışkanlık haline getirmemiz lazım Tofaş tribünü bizim icin cok onemli cok hemde orada taskinlik yapmayin anneli babali ailelerimiz orda gençler eskiden olay tv vardi vs cocuklarimiz bursaspor izler bursasporlu olurdu biraz dikkat edin küçük çocukları sakin korkutmayin sakin siz bursasporlusunuz

      26
  1. beyler sizlerden ricam olumsuz gidişat olabilecek bi gol yeme vakasi olmaz diye düşünüyorum ama deplasmanda bi sataşma yapacagimiz tek eylem 41 bin kisi tek bi agizdan BURSASPOR olmali sahaya madde atmiyslim kufur etmiyelim merdivenlerr zaten allaha emanet ona lafim yok lutfen arkadaslar lutfen bu takim hepimizin kalin saglicakla pazar 7de görüşürüz

    16
  2. Sevgili Bursasporlular bu böyle devam eder ise ilk etap da Güney kale ayakta olabilir bu da kapasite daha da artar daha biz tam havayı yakalamadık havayı yakalayınca yeni farklı rekorlar oluşacak işte çoştuğumuz zaman ise bence hasılat rekorları gelicek lütfen ailelere yer verelim birde rakip ile hiç polemiğe girmeyelim

    14

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu