Enes Çelik’ten taraftara “Helal olsun” paylaşımı

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Bursaspor taraftarına teşekkür etti.

TFF 3 . Lig’in 4. haftasında Yüzüncüyıl Atatürk Stadı’nda Muşspor’u konuk edecek Bursaspor’da bu karşılaşmanın biletleri satışa çıkmadan yeşil-beyazlı taraftarlar bilet kuyruğuna girdi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ise bu görüntü üzerine “Daha gişeler açılmadan uzun kuyruklar oluşturan büyük Bursaspor taraftarı, size her şey helal…” paylaşımında bulundu.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Günaydın başkanım sizede helal olsun, bursasporumuza sahip çıktınız Allah sizden razı olsun allahim yolunuzu açık etsin başarılar dilerim

    88
    1. @Ahmet yorumuna yanıt olarak

      Sevgili Bursasporlular internetten de satış var lakin bu iş lütfen karaborsa oluşmasın lütfen internetten kişi başı kaç bilet satılıyor sınırlama var mı kağıt bilet gişeden bir kişiye kaç adet veriliyor güvenlik güçlerinden ricam karaborsacıları lütfen var ise bulun

      32
      1
  2. Günaydın Renkdaşlarım
    Amed, Batman, Muş…
    Bunlar aynı şeyin farklı tonları…
    hepsi adeta Bursaspor’a karşı omuz omuza vermiş durumdalar…

    tribünlerde bizleri tahrik edip ceza almamız için ellerinden geleni yapacaklardır, sakın provokasyona gelmeyin, onları görmezden gelin, sadece ve sadece takımımıza destek olun, oyuna gelmeyin…

    54
    5
    1. @Ertan yorumuna yanıt olarak

      Bence yanılıyorsun kardeşim. Alpaslan diyarı Muş bence asla o kategoride değil. Tabiki de proveke etmek isteyenler onları da bu mantığa çevirme gayretinde olanlar olacaktır. Akıllı ve sağ duyulu olmalıyız.

  3. Sizede halel olsun başkan dağılmışlığı topladın toparladın sen-ben yok biz var. Başkanından-Futbolcusuna-malzemecisine Büyük Bursaspor Taraftarına Teşekkürler.

    32
  4. Sevgili Bursasporlular Sn yöneticilerim ricam ilk 3 sırada satılsın lütfen zaten şu an tel örgü var çok rica ediyorum ilk 3 sıra satışı olsun

    19

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu