Kırmızı faturası 3 maç!..

PDFK, Ergene Velimeşespor maçında kırmızı kart gören Mücahit Can Akçay’a 3 maç ceza verdi…

PDFK’nın Mücahit Can Akçay hakkındaki kırmızı kart kararı şöyle;

BURSASPOR Kulübü sporcusu MÜCAHİT CAN AKÇAY’ın, 22.09.2024 tarihinde oynanan ERGENE VELİMEŞE SPOR-BURSASPOR Nesine 3. Lig 1. Grup müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.750.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi…

Kaynak
Olay

3 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu bize uyarı hala affedilmemişiz, güçlü değiliz. Yönetimin gevşememesi lazım yoksa federasyon ve hakem anlamında sıkıntı yaşarız. Umarım ceza 2 ye düşer

    16
  2. Sayın başkan Enes Çelik bey, lütfen Levent Kızıl bey ile temas edin ve cezai işlemi düşürün ve futbolcuya da kendiniz ceza kesin ki örnek teşkil etsin diğer oyuncular için.

  3. Sırtındaki formanın ağırlığını taşıyamayan bencil ve egoist davranışlara yönetim olarak daha ağır ceza verilmeli.. Ne demek rakip ceza sahası civarında keyfi kart görerek takımı eksik bırakmak.. Attığı gole güveniyorsa, takım ruhu tasimiyorsa ilerde daha da fazlasıyla baş ağrıtır.. Ayrıca takımda gereksiz çalım atma sevdalısı oyuncularında kulağı çekilmeli..

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu