Kaptan direksiyona geçti!..

Bursaspor resmi Youtube kanalında hazırlanan "Ahmet İlhan İle Çok Özel" adlı programda Kaptan'la keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Bursaspor resmi Youtube kanalında hazırlanan “Ahmet İlhan İle Çok Özel” adlı programda Kaptan’la keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

İyi seyirler.

3 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular kaptanımız Mehmet Musa İlhan uzun yıllar süper lig de oynamış pek çoğu öyle veya böyle Bursaspor ile kesişmiş takımda ki tüm oyuncular bu lig in üzerinde ben şuna tüm kalbimle inanıyorum futbol aklımda bu söylüyor 7. Haftadan sonra bu takım çok çok daha başka futbol oynayacak futbolcu kalitesine oyun gücü takım oyununda girdimi devreye müthiş olucak futbolun içinde 3 skor da mevcut biz bu liglerin her konuda real madridiyiz bakın real de yeniliyor berabere kalabiliyor esas bu takım 2.lig de çok daha müthiş olucak ve daha sonra TFF de de bunu katlayarak gelicek şu an 15 yaşında alt yapıda olan evlatlarımız da gelişimlerini yeteneklerini üstüne koyarak gelecekler yönetimde bu arada yapılanmayı bitirecek çok süper geliyoruz ben inanıyorum işin içinde akıl bilgi sevgi saygı ahlak var

    4
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu