Şampiyonluk yakışır!

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3. Lig’de ilk 3 maçını kazanan, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 2. Tur’a yükselen Bursaspor’da, yakalanan aile ortamı başarının en büyük sırrı olarak göze çarpıyor.

Başkan Enes Çelik ve arkadaşlarının işbaşına gelmesinin ardından adeta küllerinden doğan ve transfer engelinin ortadan kalkmasıyla ligin üzerinde bir kadro kuran yeşil beyazlılar, bulunduğu 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

KARAKTERİN ÖNEMİ
Transferlerde futbolcuların kaliteli olmalarının yanı sıra karakterlerine de büyük önem veren Bursaspor yönetimi, oluşturduğu kadroyla farkını bir kez daha ortaya koydu. Birçoğunun ilk kez bir arada ve 3. Lig’de oynamasına rağmen kısa sürede birbirleriyle uyum sağladığı yeşil beyazlılarda tüm futbolcuların Bursaspor armasına aidiyet duygusuyla bağlı olduğu gözlerden kaçmıyor.

ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR
Son olarak deplasmanda oynanan Ergene Velimeşespor maçının ardından soyunma odasından paylaşılan görüntüler de bunu kanıtlar nitelikte. 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılan yeşil beyazlı ekipte tüm futbolcular ve teknik heyet, “Babamın omzunda gelmiştim yanına, aşık olmuştum ben sana Atatürk Stadı’nda. Çubuklu formanla, efsane Teksas’ınla şampiyonluk yakışır o kutsal yeşil beyaza” bestesiyle galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı.

BATALLA’YA BÜYÜK SAYGI
Bursasporlu futbolcular, yönetime büyük güven duyarken, Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’ya da büyük saygı duyuyor. Yaptıkları her açıklamada Arjantinli efsanenin takım içindeki önemine dikkat çeken yeşil beyazlı kramponlar, maç sonlarında da genç teknik adamı onurlandırıyor. Ergene Velimeşe maçının ardından soyunma odasında Batalla’ya taraftarın yıllardır haykırdığı “Pablo Martin Batalla” tezahüratı yapan futbolcular, birlik ve beraberliğin önemini ortaya koyuyor.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar herkes Muşspor maçına ciddiyetle hazırlansın çünkü emin olun ki onlar son derece ciddiye alıyorlar bu maçı, paylaşımlarından görüyorum…

    Hümanistlik, Centilmenlik yapıcaz derken olaydan kopmayın, fazla mütevazılığın sonu vasattan nasihat dinlemektir diye bir söz var ya hani, o duruma düşüp alay konusu olmayalım…

    İçlerinde Amedspor taraftarı gibi düşünecek ve davranacak taraftar sayısı hiçte azımsanmayacak kadar fazla, bunları paylaşımlarından anlayabiliyorum…

    Acıma, acınacak duruma düşme Bursaspor !..

    45
    2
    1. @Ertan yorumuna yanıt olarak

      Allah korusun bu hafta kendi sahamızda puan kaybedersek büyü bozulacakmış diye korkuyorum. Seyirci sayısı çok düşer. Eleştiri dozu artar. Şampiyonluk beklentisi azalır.

      Ne olur ciddiye alın bu ve her maçı ey güzel futbolcularımız.

      5
      1
  2. Tabiki de alınan 3 galibiyeti
    Gözümüzde büyürmeyip
    Aynı ciddiyetle Muş maçına
    Çıkmalıyız, rakibimizi küçümsemeden
    Grubumuzda ki önemli rakiplerden biri
    Olduğu gerçegini de göz önüne alarak
    Sahaya çıkmalı daha fazla
    Mücadele ederek, takıma her daim
    Desteğimizi vererek sonuca ulaşmalıyız

    20
    1
  3. Beni en çok sevindiren, takımın son saniyesine kadar gol araması . Göze batan birazcık
    Avut atışlarını kullanan kişi biraz da hareketli davrana bilir.

    13
    3
  4. Abi, bu Muşspor bu sene iyi takım kurmuş. Çok iddialılar. Biz ise 4’te 4 yapınca çok havalara girdik, vemuhtemelen bu hafta Muş’u nası olsa yeneriz rahatlığıyla sahaya çıkacağız. O yüzden ben bu maçtan bayaa bi tırsıyom. Koyuverirler valla, Allah vermeye. 40 bin seyircinin önünde madara olmasak bâri.

    12
    13
  5. Bu ligde ve bir üst ligde lider bitirince kutlama yapılmasını uygun bulmuyorum. Bize yakışmaz.
    TFF 1. Ligde tamam olur orda

    10
    7

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu