İşte saha zemininin son durumu!

TFF 3. lig 1. grup’ta mücadele eden Bursaspor’da saha zeminini iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Bursaspor’da Enes Çelik ve yönetimi göreve geldikten sonra kulüp adına birçok yenilik yaparken, özlenilen eski günlere dönülmesi adına yoğun çaba harcanıyor. Bu konulardan biride saha zemini.

Deplasmanda oynadığı mücadelerde zeminden dolayı zorluk yaşayan Bursaspor, kendi sahasında bu sorunu yaşamamak adına çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Tokat Belediye Plevnespor maçına yetişmesi beklenen ama yetişmeyen saha zeminindeki çalışmalar Muşspor mücadelesine yetiştirilecek.

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nun  saha zemini sorumlusu Muhittin İpek çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini belirtti.

İddialı bir kadro kuran Bursaspor iç saha maçlarında zemin kaynaklı sorun yaşamak istemiyor.

Kaynak
Line Haber

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. evet zemin çalışması iyi olmuş fakat tribün temizliği, koltuk temizliği, tuvalet temizliği, merdiven temizliği bunlar içinde bir çalışma olması lazım.

    42
    1
    1. @Tanju yorumuna yanıt olarak

      Maaalesef muhittin beye teşekkür edilip sözleşme fesh edilmesi şart bu işi daha iyi yapabilicek nice insanlar var bursada dahi ülke genelinde zaten yığınla ama şu zemin altyapisiyla zemin hala standart seviyesinde bile değil maalesef.. Sayın Enes baskan ve futbol sube sorumlumuz bu işe henuz yol yakınken el atsinlar gerekirse maaşta almayız ama hem bursasporun parasini alıp hem şu zemini yıllardır adam edemeyen insanlarla bu kutsal kulüp çalışmamalı..

      1
      3
  2. Tokat maçına göre çok daha iyi görünüyor . 5 gün daha var maça kadar bir tık daha muhakkak iyileşecektir . 1-1.5ay daha gündüzleri havalar sert soğuk olmaz muhtemelen 1 ay içinde tam anlamıyla zemin oturmuş olur . emeği geçenlere teşekkürler

    30
    1
  3. İnşallah muhteşem bir zemin olur.

    Ayrıca inşallah Muş maçında 40.400 kişiyle yeni bir rekor daha kırarız.

    Haydi BURSA 💚🤍💚

    25
    2
    1. @Sakıp Erok yorumuna yanıt olarak

      30 yıldır bursada muşlu olarak ikamet etmekteyim iki kardeş takım olan bursaspor ve muşspora başarılar diliyorum. Kardeşçe bir müsabaka olmasını temenni ediyorum inş.kardeş iki takım kolkola 2 lige yükselir.bu arada teksas gurubunun Alparslan gurubunu maçtan önce yemekli davetinden dolayı teksas gurubuna bir muşlu olarak teşekkürlerimizi sunuyorum.

      19
      1
  4. Son millî takımın oynadığı maçta zemin mükemmel gözüküyordu.
    Sonra neler olduysa…. Recep İvedik sayesinde olanlar oldu,düşüşe başladı…her yönden

    13
    2
  5. Güneş bu işin kaynağı, maalesef biz bir işi tam yapamadığımız için sonuç ortada. Tribünlerin üstleri kapalı yerler güneşin tam zemine gelmesine engel oluyor, haliyle çim yeterli güneşi alamıyor. Artık yapacak bir şey yok, bundan sonra yapılacak her hangi bir tesiste bunların düşünülmesi şart…

    12
    1
  6. Yandan çekimlerde güzel görünüyor, tepeden çekin bakalim. Vip tribunden cekin berbat gözüküyor oradan. Daha bu zemin 2 ay oturmaz.

    6
    6

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu