Kaleyi kapattık!

Bursaspor’a sezon başında Ankaraspor’a transfer olan kaleci Anıl Atağ Yeşil Beyazlı takımda başarılı grafiği ile dikkat çekiyor.

34 yaşındaki file bekçisi geride kalan 3 maçta kalesini gole kapatarak takımın elde ettiği galibiyetlerde büyük rol oynadı.

Bursaspor halen TFF 3. Lig 1. Grup’ta zirvede yer alırken, gol yemeyen iki takımdan biri oldu. Bursaspor bu alanda 4’üncü sırada yer alan Karşıyaka ile aynı istatistiğe sahip. Anıl Atağ, Karşıyaka kalecisi Hakan Canbazoğlu iye yarışıyor.

Anıl Atağ geçen sezon Ankaraspor’da lig ve play-off turunda toplam 36 maçın tamamında 90’ar dakika forma giyerek dikkat çeken bir başarıya imza atmıştı.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ve bir kupa maçı var . 4 resmi maçı gol yemeden tamamladı . Nazar değmesin maşallah. Kayıpsız puan ve gol yemeden bitirilen ligle rekor kırmak , var bir hayalimiz .

    15
    1
  2. Deniz’de olsa yemezdi takım maşallah defansı çok iyi kaleye düzgün top gelmiyor. Anılın toplasan 2-3 net kurtarışı ya var ya yok Allah nazardan saklasın bütün takımı.

    14
    3
    1. @Tugi yorumuna yanıt olarak

      Deniz olmayan pozisyonda bile gol yemeyi başaran bir kaleci. En kotu ihtimal kendi atar öyle alışmış gol yemeye

      4
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu