Bursaspor’a MHP’den destek!..

Kentlilik bilinciyle şehrine sahip çıkan her Bursalı gibi, Mhp Bursa İl Başkanlığı da tüm teşkilatlarıyla Bursaspor’a destek kampanyası başlattı.

Kentlilik bilinciyle şehrine sahip çıkan her Bursalı gibi, Mhp Bursa İl Başkanlığı da tüm teşkilatlarıyla Bursaspor’a destek kampanyası başlattı.

“Baba evlad elele hep beraber süper lige”

Kentlilik bilinciyle şehrine sahip çıkan her Bursalı gibi, Mhp Bursa İl Başkanliğı da tüm teşkilatlarıyla Bursaspor’a destek kampanyası başlattı.
Mhp  Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin liderliğinde, Bursasporstore’e adeta baskına giden Mhp Bursa İl Teşklilatı forma satın aldı.
Alınan formaları Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocuklara hediye eden Milliyetçi Hareket Partililer gönüllere su serpti.Başkan Muhammet Tekin başlattığı forma kampanyası için şöyle dedi;
“Taraftarlarımızın dediği gibi babadan evlada miras bu sevda.. Biz de Mhp olarak satın aldığımız formaları evladlarımıza hediye ediyoruz ve diyoruz ki ; Baba evlad elele hep beraber süper lige… Buradan tüm Bursalı baştacımız analarımızı babalarımızı Bursa’ya Bursaspor’a destek için evlatlarına forma hediye etmeye davet ediyoruz. Bursa ve Bursaspor kenetlenerek bireyden öte ne kadar büyük bir aile olduğunu tüm ülkeye ispat edecektir..”
Bursaspor Başkanı Enes Çelik’in de katıldığı çocuklara forma kampanyasında duygusal anlar yaşandı…

Milliyetçi Hareket Partisi Bursaspor’a  destek kampanyası başlattı!

5 Yorum Onay bekleyen 6 yorum var

    1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

      Yerli marka sayısı çok az yerli marka dediğimiz birçok marka bile türkçe isim kullanıp satıyorlar ama menşei türkiyede üretiliyor yazıyorlar ama firma yabancı

      2
      4
    2. @Bursa yorumuna yanıt olarak

      Ben şimdi bu eşek herife ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama yayınlanmaz. Be gerizekalı, be salak, ve andaval, Erikli NESTLE’ye bağlı olan bir firma ve Türkiye’de içecek pazarının %35den fazla söz sahipler. Su gibi önemli bir kaynak dış sermayenin elindeyken sen önce kendi haline yan BUNA SES ÇIKAR.

      10
      4

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu