Teksas uyardı!

Teksas Grubu yarın Bursaspor'un deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşespor maçı öncesi bir açıklama yayınladı.

Teksas‘ın açıklamasında maç için bileti olamayan taraftarların deplasmana gelmemesi yönünde uyarıldı.

Açıklama şöyle;

Bu hafta sonu oynayacağımız Ergene Velimeşespor müsabakasında stadyum kapasitesine oranla taraftarımıza ayırılan bilet kontenjanı 80 kişidir.

Düzce deplasmanında biletsiz seyirci izdihamı yüzünden yaşanan sıkıntılar ortadadır.

Sezon boyunca bu tarzda bir olayın tekrarlanması durumunda tüm deplasman maçlarımıza seyirci yasağı getirilmesi gündemdedir.

Bundan dolayı taraftarımızdan bileti olmayan kişilerin deplasman otobüslerine alınmayacağı ve stadyum çevresinde ek bilet satışı olmayacağı için temennimiz bileti olmayan kişilerin bu deplasmana gelmemesidir.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İnşallah kendi yayınladığınız bu yazıya uyarsanız! İlk maç 42 bin TL ceza. Ergene maçında da ceza yersek bir dahaya para cezası da yetmez! Deplasmanlarda gitme yasağı da uygulanır. Pes artık, aynı çukurda 2 defa düşene kör diyorlar bizim köyde! Kör denmesine mi, deplasmana gidememe mertebesine mi, yönetimin sizin adınıza ödeyeceği cezaya mi bakalım. BURSASPOR böyle cezalarla değil, güzel ve örnek olaylarla Türkiye gündemine gelmelidir. Bu yıl, dostluğa ve kardeşliğe iyi örnekler sunmaya çok ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta da liderlik koltuğunda oturmaya devam edeceğiz. Bol şans takım!

    9
    1
  2. O lider dediğiniz çapulcular bursadan biletleri satın alıp kendi adamlarına dağıtırlarsa 80 kişilik yere 1000 kişi gider

  3. Biz ev sahibi tarafındayız erken gelecek gollerle truva olur kapşonlu siyah giyiyoruz altında atkı ve formalar vurduğun gol olsun meşe seyircisi çıkar maçtan söyle dk 20 3 0 a

    Trakyamıza hoşgeldiniz 2009 2010 2010 22011 TÜRKİYE ŞAMPİYONU BURSASPORUM

    1
    1
  4. deplasman otobüslerini kim organize ediyor?
    maç biletini nereden temin edeğeiz?
    elimizde bilet varsa kendi aracımızla gidebilirmiyiz?
    Ergene Velimeşespor deplasman otobüs ücreti kişi başı kaç lira?
    bu sorularım bundan sonraki deplasman yolculukları içinde geçerli…

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu