Kaptan göz dolduruyor!..

Bursasporlu Ahmet İlhan Özek kariyerinin en verimli günlerini yaşıyor. Tecrübeli krampon profesyonel liglerdeki 17’inci sezonunda top koşturuyor.

36 yaşındaki futbolcu Bursaspor formasıyla ligin ilk 2 haftasında 3 gol atarken, TFF 3. Lig’de gol krallığı yarışında da zirveye yerleşti.

Ahmet İlhan Özek elde ettiği bu istatistikle aynı zamanda profesyonel kariyerindeki en iyi sezon başlangıcına imza attı. Deneyimli futbolcu 2015-16 sezonunda Çaykur Rizespor’da oynadığı dönemde sezonun ilk haftasında Gençlerbirliği filelerini havalandırmıştı.

Aynı sezonda Ahmet İlhan’ın bir sonraki golü 4 maç sonra geldi. Golcü futbolcu 2022-23 sezonunda Altınordu formasını giyerken ligin ilk haftasında yine Gençlerbirliği filelerini bu kez iki gol atarak havalandırdı.

36 yaşındaki futbolcu söz konusu sezonda bir sonraki golünü ligin 3’üncü haftasında rakip filelere gönderdi.

Ahmet İlhan ÖzekBursaspor’da ilk iki maçında 3 gol atarak kariyerinin en iyi sezon başlangıcına imza attı.

Timsah’ın tecrübeli kaptanının profesyonel liglerde 453 maçta 87 golü bulunuyor.

Kaynak
Bursa Hakimiyet

2 Yorum Onay bekleyen 4 yorum var

  1. Sevgili Bursasporlular takımız sil baştan kurulan bir takım bunun için 7 hafta dan sonra çok daha başka bir takım olucak
    Kombineler satışa çıktı lütfen kombinenizi alın bu takım göze hoş gelen süper futbol oynayacak sonra kimse önümüzde ki maçlar için bilet yok demesin zaten şu an satışlar Batı tirbününde çoğunlukta biz daha çok rekorlar kıracağız taraftar yönetim takım olarak bu eğlence bu çoşku kaçırılmaz şehir orada stadyum da ki eksikliklerde giderilir rahat olun kombine alın

    18

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu