Bursaspor’a bir para cezası daha!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor’a pazar günü Timsah Arena’da oynanan Tokat Belediye Plevnespor maçında yaşananlarda ötürü para cezası verdi. Kurul ligin ilk haftasında Düzce’de yaşanan olaylar nedeniyle de para cezası kesmişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor’a pazar günü Timsah Arena’da oynanan Tokat Belediye Plevnespor maçında yaşananlar için para cezası verdi.

Ceza Kurulu, saha olayları gerekçesiyle 21 bin, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle 18 bin olmak üzere toplam 39 bin lira para cezası kesti.

İKİ FARKLI PARA CEZASI

PFDK’dan yapılan açıklama şöyle:

“BURSASPOR Kulübü’nün, 15.09.2024 tarihinde oynanan BURSASPOR-TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 21.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR’un, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 18.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına kara verildi.”

9 Yorum Onay bekleyen 3 yorum var

  1. Şerefsizler ota boka kesecek cezayı belli
    Ceza Saha Olayları Nedeniyle kesilmişse
    Sahaya su atan sığırlar tespit edilerek onlardan kesilsin para cezası

    54
    1
    1. @Tulipan yorumuna yanıt olarak

      abi cok kiziyoz inanda yok yapiyolar yani iste burada yonetim devreye girecek yada her kimse şişe olarak su satmicaksin bardakta satacaksin acip vericeksin eline eski usul baska turlu onune gecemeyiz illa bir tane cikiyo icimizden iste merdiven boslugunu olayini asamayiz buna inancim 0

      10
  2. Sevgili Bursasporlular şu lig de şu stadyum un kırkta biri olamayacak yapılarda adına stadyum denilmeyecek yerlerde maç oynatılıyor sonra kalkıp yasa da kanun da merdiven boşlukları çok önemli kapatılır ise izdiham oluru düşünüp kes cezayı oluyor Sn Enbiya Topal ve stadyumdan sorumlu yöneticimiz TFF ye başvurun Güney kale arkasında biz ayakta maç izlenecek diye izin alın tıpkı Dortmund un yaptığı gibi hem şu an 12500 olan kapasite Güney kale de ayakta 20 bin e çıkar kimsede merdiven boşluklarını neden sebep gösteremez nedir bu saçma sapan uygulama evet Avrupa da stadyum da merdiven boşluklarına oturulmaz yasak tan da öte öyle bir gelenek vardır onların stadyumlarında alkol satışı var istersen sen saha ya gir ömür boyu spor müsabakasına giremezsin bir dünya ceza ve hapis cezası yersin bizde ise hep ceza dan Bursaspor ve taraftarı cezalandırılır adam Diyarbakır da törörist paçavrası sallar kimse nin sesi çıkmaz Bursa da milli maçta Bursaspor bayrağında plastik sopa var der halbuki arkasında bir çuval Türk bayrağında da sopa olduğunun farkına varmaz Bursaspor bayrağını almaz içeri bu taraftar neler gördü şu liglerde 40 bin seyirciyi bulamazlar Bursa da seyirci yoktu şehir vardır taraftar vardır bazılarını neden ise korku salır bu hafta neyse ki Emniyet görevlisi akıl etti de amigo yı 1 dk olsa saha izni verildi kötü mü oldu hayır ne güzel görsel bir eğlence oldu bu şehir futbolun tüm unsurları var taraftar var futbolcu yetişiyor futbol ekonomisi var herşey var böyle bir şehiri Almanya da özel bakarlar

    28
    1
  3. Lutfen FILISTINi unutmayalım.
    Super Lig’de filistin hassasiyeti var.

    Bursasporumuz Dünyayı görmezden gelen bir kulup alsa olmamıştır.

    Birkaç Pankart ta olsa Sahada yer almalı.
    Saygılarımla

    5
    5
  4. Seyircisiz oynayalım zaten kadro kalitemiz yüksek. Belki adam olurlar ama sanmam. Burada bile sataşıyorlar. Küfürü, ahlaksızlığı, itliği, uğursuzluğu savunuyorlar. Yok işte taraftar olmasa şöyle olur böyle olur. Kaç kuşak Bursalılar acaba? Bursasporu geçtim Bursa’ya ne kadar bağlılar. 400 milyonu kendi ceplerinden çıkarıp verdiler zaten.

  5. Ben gittim maça, bir kere su atıldı onda da taraftar bastırdı zaten hemen, tepki gösterdiler suyu atana, öyle vay efendim saha olayları falan, yoktu yani, yalan yok. Düzce’den sonra akıllanmış taraftar, küfür bile çok nadir duydum. Muhtemelen bir daha böyle bir şey yaşanmaz diye umuyorum. Onun dışında 41300 kişi geldi abi maça merdivenleri boş tutamazsın, mümkün değil. Kapalı gişe oynayan hiçbir takım bunu yapamaz ki yapamıyor da zaten, görüyoruz Süper Lig’te.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu