Başkan Enes Çelik müjdeyi verdi

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik yeşil-beyazlıların deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşe Spor maçı ile ilgili bir bilgi paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Enes Çelik açıklamasında “Deplasmanda oynayacağımız Ergene Velimeşe Spor müsabakası girişimlerimiz neticesinde yerel kuruluşlarımızdan Line TV tarafından yayınlanacaktır.

Müsabaka hem televizyon kanalı hem internet yayını alternatifi ile taraftarımızın seyrine sunulacaktır.” İfadelerini kullandı.

6 Yorum Onay bekleyen 1 yorum var

  1. BU KULÜP NE BAŞKANLAR GÖRDÜ

    Bu Bursa insanı ve özellikle Bursaspor taraftarı nankördür. İyi şeyler yapanı anında göklere çıkarır. Çok kısa zaman sonra bile bazı ufak tefek olumsuz gelişmeler olduğunda da anında yerin dibine sokar.

    Gırtlağına kadar b*ka batmış bu kulübe başkan oldun. Olmaz denilen müthiş işleri çok kısa, zamanda yaptın, sağ olasın. Bursaspor taraftarı olarak seni üzmelerini, bu işten soğutmalarını, istifa ettirmelerini hiç istemem.

    Tüm şahsî işlerinin arasında, Bursaspor için hiç bir maddî karşılık almadan tüm yaptıkların, özverili emeklerin için Allah razı olsun. Sağlığını daim olsun Enes başkanım.

    Ne olur çok önemli bir konu değilse demeç, bilgi falan vermek için medya önüne pek çıkma. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapma.

    Bu haberde olduğu gibi, eften püften açıklamaları Yönetim Kurulu’ndakilere yaptır. Kolay ulaşılabilir biri olma. Kendini biz yamyamlardan koru lütfen.

    10
    1
  2. Başkan Enes çelik.. bildiri ve ricam olacak

    Nolursun zemin ve stadın iç ve dış bakımına el at düzen ve temiz bir stad Bursamız adına örneğe olmayan stad bizleri dünyada temsil etsin..
    Tek ricam…

    Zaten dünyada tek.. değerini bilelim! Timsah adına 😏

    2
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu