Başkan Çelik, Erdoğan ile ne görüştü?

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını açıkladı.

Başkan Enes Çelik, kendisini kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Bursaspor ile ilgili bilgi verdiklerini söyledi. Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Bursaspor’a kalıcı gelir sağlayacak imar planı değişikliği ile ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdiklerini anlatan Enes Çelik, “Elbette bu plan değişikliğinin Bursa ayağı olduğu kadar Ankara ayağı da var. O nedenle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı konuyla ilgili bilgilendirdik. Görüşmemiz çok verimli geçti” dedi.

“Başkanlık koltuğuna oturduğunuz günden bugüne kadarki süreci değerlendirir misiniz?” sorusunu ise Çelik, “Sportif anlamda kayıpsız başlamak önemli. Mali anlamda da iyi başladık ama daha iyi olabilirdi” yanıtını verdi. Taraftarın ilgisini ve kulübü sahiplenmesini ise “muhteşem” olarak nitelendiren Çelik, bundan sonra özellikle iç saha maçlarını hep kapalı gişe oynamak istediklerini vurguladı. Çelik, tribün ve Bursastore gelirlerinin de kendileri için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak
HaberinDoğrusu

12 Yorum Onay bekleyen 4 yorum var

  1. Suriyelileri enflasyonu halkın perişan halini başka ne konuşacak erdoğan bursanın düştüğü sene giresunspora yardım ettiydi bursanın cevabı sert oldu akp nin kalesi yıkıldı bu kadar basit

    56
    44
    1. @Azmi yorumuna yanıt olarak

      Sizin algınız yönetildiği sürece yprum yapmayın arkadaş. Şehrin dinamiğini bilmeden yapılan yorumlar. Bu kafa ile daha çok çekeriz çok

      15
      21
    2. @Azmi yorumuna yanıt olarak

      bak aslanım!
      bu yorumu beni temsil eden bir partisi olmamasından kaynaklı olarak. arada sırada oyunu alternatifini göremediğim, yani kötünün iyisi olarak gördüğüm akp ye veren biri olarak yazıyorum.
      arzum,
      kulüplerin siyasete girmemesi.
      siyasetin de (iktidarıyla. muhalefetiyle) tüm kulüplere eşit mesafede olmaları yönünde.
      bu gerçekleşmeden ülke futbolu bir adım ileri gitmez. kaos bitmez.

      konuyu daha açmak için klevye oturmuştum ama önemli bir işim çıktı burada bitiriyorum.

      17
      26
    3. @Azmi yorumuna yanıt olarak

      BAK SİZİN SİYASETİNİZİ DE…….
      COK PİS KUFREDECEM GİDİN LAN SİYASETİNİZİ BASKA YERDE YAPIN
      BURSASPOR SİYASET USTUDUR
      AKP Sİ CHPSİ MHP Sİ YOK BU İŞİN
      BURSASPOR MENFAATLERİ VAR
      BAK SANA NE DİYOR
      AYNİ SEKİLDE DEVAM EDELİM
      MACLARA GİDELİM STORE ALIŞVERİŞİ YAPALİM
      BURSASPORUN BUNA İHTİYACİ VAR
      SEN BUNA FOKUSLAN
      OLDUMU

      44
      5
  2. 5 sene önce Trabzon’la ortaklık yapıp, son maçta Trabzon kendi evinde bize yatıp, Batalla golü atıp, Bursaspor maçı alıp, memleketi Rize küme düşünce Reis o günden biri bize takık. Bi de üstüne üstlük 23 sene sonra yeniden CHP’yi seçip Bozbey’i kazandırınca var ya. Bu sene bizi öpmezse iyidir. Resmin içindeki vücut dilleri hayra alamet değil. Bizim başkan özel kaleme yeni başlamış acemi memur gibi duruyo Reis’in yanında. Mesela dün Reis’in Ali Koç’u kabul ettiği törenin resimlerine baktım, Ali Koç sanki Viladimir Putin gibi duruyo ***. Havalar 1.500

    9
    12
    1. @Uğur yorumuna yanıt olarak

      Algısal yönetim böyle bir olay işte. Düşün bakalım 5 yıl bursaya yatırım neden gelmedi? Bursaspor neden bu hale geldi? Bursa yı ptt den düşürürken ortaya çıkanlar kimdi? Onlara da kurtarıcı demediniz mi? Şuan kimler nereye geldi, yönetimde kimler var?

      9
      2
  3. Başkana laf söyleyemeyen muhalif seçmen ne diyeceğini şaşırıp saçma sapan olumsuz yorum yapmış. Reis hakkaten büyük adamsın.

    6
    6
  4. Messut Mestan da başkanken bi kere Cumhurbaşkanı ile böyle bi resim çektirip kulübün medyasından yayınlattıydı. Hani bakın biz çok güçlüyüz, ona göre. Bursaspor adamı oyar gibilerden falan. Sonra nooldu? Bursaspor Ptt 1’den 2’ye düştü. Ben bu resmi görünce biraz korktum. BAL Ligi mal ligi falan olmasın da.

    3
    11
  5. Eyvahhh. Reis çok pis bakmış. Yüzünde gülümseme emaresi bile yok. Demek siz CHP’li Muatafa Özbey’i seçersiniz hee? Peki tamam. Bu sene ligde görüşürüz nonoşlar bakışı atmış. Bıyık altından müstehzi bir ifade ile. Şimdi ipte TFF bu bakıştan kendine görev çıkartıp Ergene Velimeşe maçından itibaren Bursaspo aleyhine patır patır penaltı vermeye başlarsa hapı yuttuk. Enes bey zaten okul müdüründen fırça yemiş ilkokul beşinci sınıf talebesi gibi duruyo Reis’in yanında. Reis’in umuru değil valla. Hiç sallamamış.

    3
    14

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu