Bursaspor’a büyük gelir kapısı oldu

Geçtiğimiz pazar günü oynadığı Tokat Belediye Plevne maçında 41 bin 300 taraftar ile 3. Lig seyirci rekoru kıran ve Türkiye’nin gündemine oturan Bursaspor’un bilet geliri belli oldu.

Kombinelerin dışında 20 binin üzerinde bilet satan yeşil beyazlıların 4 milyon lira gelir elde ettiği öğrenildi. Ayrıca cumartesi ve pazar günü forma satışlarında da kulüp rekoru kırıldı.

3 BİN FORMA SATILDI

Özellikle maç günü yeşil beyazlı taraftarların stadyumda yer alan Bursastore mağazasına akın etmesi buradan da ciddi gelirin gelmesine neden oldu. Alınan bilgiye göre cumartesi ve pazar günleri 3 bin forma satıldığı öğrenilirken, Bursaspor Kulübü buradan da 4 milyon liraya yakın bir gelir elde etti. Toplamda 8 milyon lira civarında sıcak para yeşil beyazlıların kasasına girmiş oldu.

YÖNETİM MEMNUN

Yeşil beyaz sevdalıları için maraton tribünü tarafında yer alan Bursastore mağazası dışında batı tribününe de Bursastore tırı getirildi. Batı ve VIP tribünlerine giren taraftarlar, Bursastore tırının kurulmasıyla buradan da ciddi alışveriş yaptı. Bu uygulamanın diğer maçlarda da yapılması beklenirken Bursaspor yönetimi bu ilginin artarak devam etmesini talep ediyor.

21 Yorum Onay bekleyen 2 yorum var

  1. Maçtan sonra tribün görüntülerini izledim. Maraton tribünü yeni sezon formalarını giymişti. Öte yandan diğer ayyaşların yere baktım. Tek tük yeni sezon forması var. Onlar da alsa ne olur? Şu olur: Maç günü kafayı bulup stada gelemezler, bira içip dikkaldırım mahallesini rahatsız edemezler. Bu haftaki maça 200 kişilik deplasmana 3 4 otobüs kapatıp orda da sarhoş olup bursasporun adını kötüye çıkaramazlar. KISACASI BURSASPORA ZARAR VEREMEZLER.

    93
    5
    1. @Keok yorumuna yanıt olarak

      Bugün Türkiye’de bursaspor taraftarı diye bir kavram varsa eğer 3. Ligdeki bir maçı YouTube uzerinden anlık 70-80bin kişi izlrmisse. K.bakmada O ayyaslar sayesinde oldu bunlar. Her şehirde taraftar var iyi kötü belli günlerde o stadlar her yerde doluyor ama Bursaspor’un stadı dolduğunda Türkiye gündemine oturuyor. Konya’da ayyaş yok kimsenin umrunda değiller

      7
      75
      1. @Muhammed yorumuna yanıt olarak

        Ne diyorsun arkadaş sen?
        O sorun çıkaran sürü yüzünden biz eşimizle annemizle içsaha maçına gelemez olduk. Deplasman şehrine 16plakalı araçla giremez olduk.

        Hayat kalitemizi ve toplum huzurumuzu bozmaya hiçbirinin hakkı yok. Bu kadar basit.
        Sadece bağırmayan taraftar değil, doğru düzgün sevmeyi beceremeyen de sttirsin gitsin.

      2. @Muhammed yorumuna yanıt olarak

        Sen hangi kafada yaşıyorsun ne demek o ayyaşlar sayesinde Türkiye nin gündemine girdik demek sen ne anlatıyorsun ben Youtube ta izledim tertemiz yüzlü insanları aileleriyle gelen insanları sevgilisiyle gelen insanları güler yüzlü çağdaş gençlerimizi hepsiyle gurur duydum sen burada kalmışsın 40 000 bin kişinin içinden 100 150 ayyaşı örnek veriyorsun yazık senin kafana ismini birde Muhammed koymuşlar her zaman derim böyle ağırlığı olan isimleri nüfus müdürlüğü kullandırtmasın. ayyaş insanlarla gündeme gelecekse BURSA ve ya BURSASPOR Hiç gelmesin

        11
        2
        1. @İsyan yorumuna yanıt olarak

          Evet çok güzel bir ortam vardı; oğlum arkamızda baba kız gelen bir abi ile gol sonrası çak yapıyor tezahüratlara beraber katılıyorlar, yanda sevgilisiyle gelmiş yakışıklı kardeşim çekirdek ikram ediyor. Uzun zamandır bu kadar kaliteli tribün görmedim . Kalabalığını zaten görmedim:)

      3. @Muhammed yorumuna yanıt olarak

        Ya bırak bu işleri nerede bedava bilet nerede bedava otobüs nerede bedava içki . Belesciler .. yok biz Bursaspor için ceza yattık diyorlar . Siz kendi kafasizliginiza ceza yatiyorsunuz bursaspor için değil . Sen Bursaspor’u savunmuyorsun menfaatlerini korumaya çalışıyorsun Texas tribünündeydm maç günü devre arası ayyaş tayfa kavga ediyordu . Biz olmasaydık Bursaspor olmazdı mi diyorsunuz s…gidin

        44
        2
      4. @Muhammed yorumuna yanıt olarak

        Şerefsizliği, ahlaksızlığı, kalpazanlıpı savunuyor. Sözde deplasmana gidip polisi ve insanları kışkırtıp tahrik et. Sözde destek diyip tribünde küfür et. Ceza yiyelim.

        BEN SEN KÜFÜR ET DİYE Mİ FORMA ALIP TAKIMA DESTEK OLUYORUM? ÖĞRENCİ OLMAMA VE DAHA UCUZU OLMASINA RAĞMEN PUMANIN BURSASPOR ÜRÜNLERİNİ ALIP GİYİYORUM?

        45
        3
        1. @Bitinyalı yorumuna yanıt olarak

          Yorumuna nokta der susarım Her zaman senin gibi bir taraftar hayal etmiştim helal olsun kardeşim sizin gibiler çoğaldıkça bu ahlaksızlar yok olacak

  2. Uzun zamandan beri BURSASPOR ‘UMUZDA gördüğüm en güzel duygular İnşallah hiç bozulmaz çok özledik bu günleri.
    AYRICA ADMİN BU TÜR GELİRLERİ DE YAZMAMAK LAZIM ÇAKALLAR HORTLUYOR. GÖZLERİ YERİNDEN ÇIKAR !!!!

    89
    1
  3. yetmez her iç saha maçımız böyle olmalı. sadece bu haftada kalmamalı. her iç saha maçımızda 40 bin taraftar gelmeli

    35
    1
  4. Belli bir kısmı da hala merdiven BOŞLUKLARI’nın boşluk olduğunu bilmeyip boş bırakmayanlardan dolayı kesilen cezaya-cezalara gidecek…

    24
    1. @Boşluk yorumuna yanıt olarak

      Bende hem ondan hem de 3 koltukta 7-8 kişi olmasından şikayetçiyim. Turnike sistemine rağmen bunun yaşanıyor olması her şeyden önce rezilliktir. kombinemizi almışız rahatça bir maç seyredeceğiz önümüzdeki sırada 7-8 kişi ayıptır, haksızlığın dik alasıdır.

  5. Kombine+bilet+store yani
    Taraftar geliri içerde
    15 maç+kupa maçları da olursa
    18-20 maç oynadigimiz taktirde
    Ortalama her karşılaşmada
    10 milyon tl gelir oluşsa
    180-200 milyon tl sadece taraftar geliri
    Sponsorlar; 200 milyon tl
    Benzinlik; 200 milyon tl
    Bağış yapanlar; 300 milyon tl
    Yayın+tff geliri; 100 milyon tl
    Yıllık ortalama 1 milyar tl gelir ile
    Hem borç belli bir seviyeye gelir
    Hemde takım maliyeti karşılanır

    20
    4
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Şiptar kardeşim hep gelir getirecek unsurları alt alta sıralamışsın peki birde gider pusulasından bir haber versen onları alt alta sıralasan bizimde bazı konularda haberimiz olsa Mesela yayın ve tff gelirleri ne 100 milyon demişsin Aferdersin de bu yazdığın rakamları süperligdeki takımlar alamıyor bu kanıya nerden vardın tff nin yazdığı cezalardan sonra inan borçlu çıkarız yayın gelirleri de 5 milyonu geçmez keşke senin dediğin gibi olsa ama inan öyle değil

  6. Sevgili Bursasporlular yönetim den ricam TFF ye başvurulsun Güney kale ye Bundesliga da ki Dortmund un kale arkası gibi ayakta taraftar olsun ayrıca TFF Bursaspor a merdiven boşluğuna ceza verir ise çok komik olur tirbünü olmayan stadyumlar var iken saçma sapan ceza verilmesin

    16
    1
  7. Bu güzel hava,yüksek enerjimiz sezon sonuna kadar artarak devam edecektir inşallah.
    Bursaspora gönül veren her bir ferdin bize çelme takmak için pusuda bekleyenlerin ek.egine yağ surmemelidir.
    Taraftar nedeniyle bir lira dahi ceza olmasın.
    Pablo tribünlerden memnuniyetini belirtti.Bizler onun daima moralini yüksek tutmaya özen gosterirsek mutlu son olur.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu