Bursaspor’un ZTK’da rakibi bugün belli oluyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turunun kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Kupaya ilk turdan katılan ve Bozüyük Vitraspor’u yenerek bir üst tura yükselen Bursaspor’un rakibi belli olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva‘da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde saat 14.00’te başlayacak kura çekimine, TFF ve kulüp yetkilileri katılacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL), TFF 3. Lig ve TFF 2. Lig ekiplerinin yer aldığı 2. eleme turu, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası‘nda 2. eleme turuna Bursaspor‘un haricinde diğer Bursa temsilcilerinden İnegölspor ve Nilüfer FK da katılacak.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. AS TSKİM OYUNCULARİNİN KONSANTRASYONUNU DAGİTMAMALİYİZ TAMAMEN GENCLERDEN OLUSAN TAKIMLA TUR GECİLMEYE CCOCUKLAR GELİŞTİRİLMEYE CALİSİLMALİ
    BOZUYUGUN SENTETİK SAHASINA MUCAHİTİ KOYDUK VE DOKSAN DAKİKA OYNATTİK BİR SAKATLİK DURUMU OLSAYDİ PAZAR GUNU SANTRAFORSUZ SAHAYA CİKMA RİSKİMİZ OLURDU BU AYRİNTİLARDA HESAP EDOLMELİ TUM KONSANTRASYON LİGE OLMALİ

    8
    5
    1. @Hasan yorumuna yanıt olarak

      Renktaş bak şimdi hafta sonu ergene velimeşe maçında stadyum zemini nasıl olacak göreceksin. Napalım müco yerine kimi oynatalım ? Bursaspor katıldığı her kulvarda yukarıyı hedefler. Kadromuz geniş, daha bu turlarda vurup geçelim. Merak etme bu takımın kupada 2-3 tur daha geçme şansı var kura çekimine bağlı.

      5
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu