Eren Güler’den duygulandıran veda!

Bursaspor'un kendisine kulüp bulması için izin verdiği forvet oyuncusu Eren Güler Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne transfer oldu.

Vakıfköy’den yetişen 21 yaşındaki golcü Eren Güler transferin son gününde 3. Lig ekibiyle sözleşme imzaladı.

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan genç oyuncu “Bursa‘da doğmuş her çocuğun hayalidir Şanlı Bursaspor formasını terletmek.

Dile kolay 14 yıl bu şanlı armayı taşımak nasip oldu. 7 yaşında futbol okulu ile başlayan Bursaspor serüvenim altyapısında kaptanlığını yaparak devam etti ve A takımı ile 16 yaşımda kulübümüzün belki de en zor zamanlarının başlangıcında, yani Süper Lig‘den düştüğümüz sene tanıştım.

Bazen hayat böyledir, hayalini kurduğunuz şeyi size verir ama sürprizlerle doludur. Yaşadığım ağır sakatlıklar, takım kaptanlarımızdan sonra en tecrübeliler arasında gözükmenin verdiği sorumluluk, beklentiler ve günün sonunda tüm şehrin sana karşı duyduğu hayal kırıklığı…

İyisiyle kötüsüyle bu camianın altında geçirdiğim her andan gurur duyuyorum. Güzel bir yapılanma ile tekrardan eski güzel günlerimize döneceğimizi hissettiren yönetimimize, teknik direktörümüz, aynı zamanda bendeki yeri sorgulanamayacak kadar değerli olan efsanemiz Pablo Martin Batalla ve değerli ekibine en çok da şu anda formayı terleten abilerime, kardeşlerime ve arkadaşlarıma bu sezon ve önümüzdeki sezonlar için canı gönülden başarılar diliyorum.

En kötü günlerimizde bizlere destek olan, Bursaspor‘un yıkılamayacağını her zaman ispat eden Büyük Bursaspor Taraftarına da teşekkürü borç bilirim.
Hakkınızı helal edin.
Saygılarımla;

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN HERSEYİN BIR İLKİ VARDİR BUDA SENIN İÇİN İLK BAŞLANGIÇ OLUR YOLUN ACIK OLSUN

    47
    2
  2. Geleceğin çok parlaktı ama sakatlıklardan oynayamadım bir türlü. Eminim senin de kariyerin güzel olacak bir gün Bursa’ya geri geleceksin. Biraz daha sabır ve gayret

    17
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu