Biletlere yoğun ilgi!..

Taraftarımız, Pazar günü evimizde oynayacağımız Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasının satışa çıkan biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Taraftarımız, Pazar günü evimizde oynayacağımız Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasının satışa çıkan biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu gişelerinde biletlerin satışa çıkmasıyla birlikte uzun kuyruklar oluştu.

Bursaspor‘un Pazar günü 19.00’da başlayacak mücadeleyi yaklaşık 30.000 taraftarının önünde oynaması bekleniyor.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sevgili Bursasporlular çok güzel bir şehiriz o kadar mutluyum ki inanın tüm kalbimle söylüyorum hepimize helal olsun paso dan bakıyorum tirbün blokları doluyor maraton bitti batı tirbün çok az kaldı kuzey kalede blok 111 bitmek üzere Güney kale Teksas da bloklar doluyor Maşallah süperiz

    42
    2
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      Çok dikkat edilmesi lazım kimler sezon bileti almayıpta bu maça gelecek? fotoğrafda sıraya girenler gerçekten Bursasporlumu veya maça gelebilecek Amedspor Fetöspor vs taraftarımı mesela? yetkililer çok büyük önlem alması lazım 30,000 kişi öyle 100-200 görevli ile kontrol edilemez onun için stada girerken kimlik kontrol edilmesi lazım bu insanlar Bursa’lımı değilmi

      6
      31
        1. @Harbi teksasli yorumuna yanıt olarak

          Kardeşim ben de Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu bir Bursasporluyum. Ailem 1950de Bursaya gelmiş 1963ten beri Bursasporluyuz. 30 kuşağı bursali olup İstanbul takımlarına sempati duyandan daha Bursaliyiz biz sen de bende. Takma bu tip lafları Bursaporlular ortada zaten. Bursaspor Turkiyedir.

          1
          1
    2. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      Şu sırada olanların kafadan geçen tek soru ;

      Ahhh o kombinleri neden almadıkk.. ☺️☺️

      Türk’ün sonradan gelen aklı başka hiç bir millette yoktur.

      8
      1
    1. @Yeşilbeyaz yorumuna yanıt olarak

      rahat ol sen.kombinelerimiz verildi.bizim bütün mahalle bayraklari sis bombalarini mesaleleri patlayicileri hazirladi.senligi baslatiyoruz bu pazar.guney kalede senlik basliyooooor.
      💚🤍💥👹💢👿

      1
      9

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu